StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Творці Дюни накинулися на Warner Bros через HBO Max

24 грудня 2020, 06:01
Компанія Legendary, яка надала більшу частину фінансів для зйомок фільмів Дюна і Годзілла проти Конга, готується до суду.
Дюна 2021
Дюна 2021 / Warner Bros

Компанія Legendary профінансувала 75% зйомок фільмів Дюна і Годзілла проти Конга, які повинні вийти в 2021 році. Після того, як Warner Bros в односторонньому порядку вирішила показати всі свої фільми в 2021 році онлайн, Legendary виставили масу претензій за якими йде зараз обговорення.

За даними Deadline, щоб не доводити справу до суду, альтернативою може стати реліз Дюни виключно в кінотеатрах, в той час як Годзілла проти Конга вийде відразу і в HBO Max — за умови, якщо сторони зможуть домовитися.

За допомогою виходу виключно в кінотеатрах Legendary має намір зберегти цінність Дюни як франшизи - за романом Френка Герберта планується зняти як мінімум ще один повнометражний фільм, а також спін-офф серіал.

відео дня

Годзілла проти Конга може вийти одночасно в кінотеатрах і HBO Max тільки за однієї умови.

Warner Bros. повинні віддати за нього 250 мільйонів доларів - суму, яка Legendary раніше обговорювала з Netflix.

  • Раніше слідом за Ноланом, творець Дюни Дені Вільнев розкритикував Warner Bros за одноосібне рішення випускати всі свої фільми на HBO Max.
  • Warner Bros прийняла рішення в день прем'єри всіх 17 фільмів у 2021 році одночасно запустити їх на своїй стрімінговій платформі HBO Max.
  • Це спровокує низькі збори за фільмами, але поки що керівництво Warner Media заплатило компенсацію тільки акторам і творцям Диво-жінки.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти