StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Слідом за Ноланом Дені Вільнев розкритикував Warner Bros

11 грудня 2020, 16:18оновлено 12 грудня 2020, 00:37
Телекомпанія Warner Bros в 2021 році планує разом із прем'єрою випустити одночасно всі фільми онлайн. Це викликало обурення багатьох режисером і акторів, які працювали з нею.
Дюна 2021
Фільм Дюна 2021 / Warner Bros

Кінорежисер Дені Вільнев, творець фільмі Той, що біжить по лезу 2049 і Дюна, переклав відповідальність за рішення Warner Bros на конгломерат AT&T, який володіє компанією.

Дені Вільнев в якості свого протесту, написав відкритий лист виданню Variety, де детально пояснив, чому він не згоден з рішенням компанії випускати фільми одночасно в кінотеатрах і HBO Max.

"Тут немає абсолютно ніякої любові ні до кіно, ні до глядачів. Йдеться про виживання телекомунікаційного гіганта, який в даний час несе астрономічний борг у розмірі понад 150 мільярдів доларів. Оскільки запуск HBO Max досі не вдався, AT&T вирішив пожертвувати всіма фільмами Warner Bros. за 2021 рік у відчайдушній спробі привернути увагу аудиторії.

відео дня

Раптовий перехід WB від політики "рідного дому" для кінематографістів до нової ери повного нехтування нашими інтересами проводить для мене чітку риску. Кіновиробництво - це співпраця, заснована на взаємній довірі і командній роботі, і Warner Bros. заявила, що ми більше не в одній команді", - пише Вільньов.читайте такожДюна 2020-дата виходу, актори і трейлер фільму

Він підкреслив, що Дюна орієнтована на великий екран, і мало того, що глядачі не зможуть оцінити фільм вдома, так пірати відразу ж скористаються моментом, і скопіюють фільм. Таким чином, він буде повністю провальним фінансово.

""Дюна", безумовно, - найкращий фільм, який я коли-небудь робив. Моя команда і я присвятили більше трьох років нашого життя тому, щоб зробити його унікальним досвідом на великому екрані. Зображення і звук нашого фільму були ретельно розроблені для того, щоб їх можна було оцінити в кінотеатрах.

Я говорю від себе, хоча солідарний з шістнадцятьма іншими режисерами, яких тепер чекає та ж доля. Будь ласка, знайте, що я з вами і що разом ми сильні. Художники - це ті, хто створюють фільми і серіали", - оголосив Вільньов.

Режисер підкреслив, що культура відвідування і перегляду кіно - цінне надбання, і він вірить, що після ослаблення коронавірусу, люди повернуться в кінотеатри. Також він поклав відповідальність за відродження кіно на AT&T.

"Таким чином, оскільки у мене, як у режисера, є і фінансова, і творча відповідальність, я закликаю AT&T діяти швидко, з такою ж відповідальністю, повагою і увагою, щоб захистити це життєво важливе культурне середовище", - закликав він у своєму листі.

  • Нагадаємо, що прем'єру Дюни в Україні і всьому світі перенесли через коронавірус.
  • Повідомлення про зміну дати виходу Дюни 5 жовтня збіглося з рішенням компанії-власника мережі кінотеатрів в США і Великобританії Cineworld про тимчасове закриття всіх своїх залів.
  • Після цього Warner Bros прийняла рішення в день прем'єри всіх 17 фільмів у 2021 році одночасно запустити їх на своїй стрімінговій платформі HBO Max.
  • Це може спровокувати низькі збори по фільмам, але поки що керівництво Warner Media заплатило компенсацію тільки акторам і творцям Диво-жінки.
  • Авторам фільмів, запланованих на 2022 рік подзвонили з повідомленням, що їх фільми не включають в стрімінг на HBO Max.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти