StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Метт Деймон засвітився перед зйомками фільму Тор 4: Кохання і грім

18 січня 2021, 10:46оновлено 19 січня 2021, 21:29
Американський актор Метт Деймон був помічений відразу по прильоту в Сідней, де збираються актори нового фільму.
Тор 4: Любов і грім
Тор 4: Любов і грім / кадр з кф Месники фінал

Метт Деймон повертається в кінематографічний всесвіт Marvel, оскільки він прилетів до Сіднея перед початком зйомок фільму Тор: Любов і грім і почав карантин.

Як повідомляє австралійське видання News.Com.Au , у Сіднеї сів приватний літак Метта Деймона, який разом з родиною розпочав двотижневий карантин. Після цього артист приступить до зйомок у четвертій частині Тора Тайки Вайтіті.

Всі інші учасники зйомок Тора вже розміщені в готель на карантин.

Крім Кріса Хемсворта у фільмі з'являться Кріс Пратт, Дейв Батіста, Тесса Томпсон і Наталі Портман. Остання знаходиться в Австралії вже кілька місяців, тому з карантину вийшла вже давно. А ось інші актори відсиджуються разом.

Ніхто не знає, яку роль Метт Деймон зіграє у фільмі, але видання нагадує, що у фільмі Тор 3: Рагнарек він зіграв актора, який зображував Локі.

Деймон і його сім'я раніше провели кілька місяців в Австралії, орендуючи будинок в районі Байрон-Бей поруч з друзями Крісом Хемсвортом і Ельзою Патакі. Ходили чутки, що він був близький до покупки нерухомості в Австралії.

Фільм Тор 4: Любов і грім запланував на 11 лютого 2022 року. Події фільму відбуваються після смерті Локі, і Війни Нескінченності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти