StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Disney перезнімає Віллоу як серіал з тими ж акторами

21 жовтня 2020, 15:34
Disney + покаже серіал Віллоу, фільм за яким знімав Lucasfilm майже 40 років тому.
Віллоу
Віллоу / Lucasfilm

Disney виділили фінанси для створення серіалу за мотивами фільму Віллоу з Уорвіком Девісом, який не отримав великої популярності свого часу.

Для зйомок серіалу прийняли творців оригінального фільму, повідомляє Variety.

Режисер Рон Ховард і сценарист фільму Боб Долман виступлять в якості продюсерів. Уорвік Девіс знову втілить головного героя Віллоу Афгуда. Режисером нового серіалу призначений Джон М. Чу. Джонатан Кездан після "Хана Соло" і Венді Мерікл, творець "Стріли", виступлять шоураннерами.

відео дня

Дата початку зйомок, і повний акторський склад невідомі, точно повідомили тільки, що події будуть розгортатися багато пізніше історії фільму.

Нагадаємо, що у фільмі Віллоу розповідають, як початківець чарівник Віллоу відправляється в небезпечний шлях щоб врятувати дівчинку, яку переслідує зла королева. Сюжет до болю схожий на типові казки - але все не так просто - у фільмі була маса сюжетних поворотів, небезпек і "недитячих моментів".

Фільм Віллоу отримав нагороду Сатурн за кращі костюми і цілу купу номінацій на Оскар, але потім якось був забутий і відкладений на довгий час.

Як раніше повідомляв Главред, компанія Hasbro замовила Кіновсесвіт по "могутнім Рейнджерам" творцеві серіалу " кінець цього ****ного світу"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти