StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Творець серіалу "Кінець ***ного світу" знімає Power Rangers

21 жовтня 2020, 11:19
Режисер Джонатан Ентвістл після закриття серіалу "мені це не подобається", перейшов в компанію Hasbro і готує нові картини про могутніх рейнджерів
Могутні рейнджери
Могутні рейнджери / кадр з серіалу

Американський режисер Джонатан Ентвістл почав роботу над новими фільмами "Могутні рейнджери", або як більшість їх знає Power Rangers, правами на яких донедавна володіла Paramount.

Як повідомляє The Hollywood Reporter, Power Rangers разом з усією командою і самим Джонатаном Ентвістлом викупила Hasbro.

Тепер режисер знімає відразу франшизу фільмів про захисників Всесвіту для компанії Entertainment One, яка займається кіновиробництвом для Hasbro.

відео дня

У всесвіт Могутніх рейнджерів будуть входити фільми, серіали та анімації, а Джонатан Ентвістл очолює весь напрямок, і готує сценарії і концепцію франшизи.

Ентвістл натякнув, що готовий використовувати прийоми перших серіалів Рейнджерів, щоб отримати профіт.

Як відомо, Могутні рейнджери 2017 року з диноботами був не особливо вдалим, і сподобався обмеженій кількості фанатів. При бюджеті в 100 мільйонів він зміг зібрати 140, і Hasbro на час відмовилися від сиквелів.

Нагадаємо, що Джонатан Ентвістл створив 2 сезони серіалу Кінець ***го світу за коміксами.

Джонатан Ентвістл зняв серіал Мені це не подобається, також за коміксами, як і кінець ***го світу, але Netflix закрив серіал восени 2020 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти