StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Астрал 5 - з'явилися подробиці зйомок нового фільму

5 листопада 2020, 01:00
Патрік Вілсон, який грав Джоша Ламберта у всіх фільмах, знімає для Sony Астрал 5.
Астрал 5
Астрал 5 - всі подробиці / кадр з астрал: глава 2

Виконавець головної ролі у франшизі Астарл Патрік Вілсон дебютує в ролі режисера-постановника для зйомок фільму Астрал 5, де дії розгорнуться навколо його кінематографічного сина.

Як повідомляє Variety, п'ятий фільм франшизи надприродного жаху в даний час знаходиться в розробці, хоча дата його виходу ще не встановлена. Історія розгортається через десятиліття після подій фільму Астрал: Останній ключ. За сюжетом, Далтон, у якого екстрасенсорні здібності проявилися з дитинства, їде в коледж, і там знову стикається з минулим.

"Для мене велика честь і радість бути біля керма наступної частини Астралу, яка надасть дивовижний шанс розкрити все, через що Ламберти пройшли десять років тому, а також розібратися з наслідками свого вибору. Режисура фільму для мене як в професійному, так і в особистому плані - це повний цикл, і я надзвичайно вдячний, що мені довірили продовжувати розповідати цю страшну і захоплюючу історію. Чим далі ми йдемо...", - сказав Вілсон.

відео дня

Сценарій п'ятої частини пише Скотт Тімс (Помилки минулого), який взяв за основу історію, придуману Лі Воннеллом, одним з творців франшизи Астрал.читайте такожТворець повсталого з пекла офіційно зайнявся серіалом

Режисером фільму стане Патрік Вілсон, який зіграв у всіх частинах астралу за винятком третьої. Вілсон також відомий за ролями в Закляття, Команда-А, Кістяному томагавці і Хранителях і до цього не працював постановником. У п'ятій частині Астралу він повернеться до ролі Джоша Ламберта, батька Далтона.

Продюсерами майбутнього фільму виступлять глава кінокомпанії Blumhouse Джейсон Блум, Джеймс Ван і Лі Воннелл. Прокатом займеться кіностудія Sony Pictures.

На всі фільми франшизи астрал було витрачено 26,5 мільйонів доларів, а дохід склав майже 540 мільйонів. На Астрал 5 покладають великі надії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти