StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Актор з гри Дике полювання зніметься в серіалі Відьмак від Netflix

8 грудня 2020, 11:30
У другому сезоні серіалу Відьмак з'явиться актор озвучення гри за мотивами книг Анджея Сапковського.
Відьмак 2 сезон
Відьмак 2 сезон / Netflix

До акторського складу 2 сезону серіалу Відьмак на Netflix приєднався актор, який озвучив гнома Карла Варезе на прізвисько Тесак в англомовній версії гри Відьмак 3: Дике полювання. Про це 8 грудня повідомляє видання Game Rant.

Про точну роль Аластера Паркера нічого не відомо, але багато хто припускає, що він візьме на себе роль Сигізмунда Дійкстри, хитрого і імпозантного реданського шпигуна. Однак ця теорія - більше, ніж просто безпідставне припущення. Крім зовнішності Паркера і грубого голосу, які досить добре збігаються з голосом Дейкстри, прослуховування персонажа раніше було практично підтверджено, коли актор Грем Мактавіш опублікував відео свого прослуховування для персонажа під кодовою назвою Девід.читайте такожВідьмак 2 сезон: всі нові актори серіалу

Паркер - не єдине нове обличчя, яке нібито приєдналося до акторського складу. Подібні чутки стверджують, що в другому сезоні візьме участь і англійський актор Річард Каннінгем, хоча його роль поки невідома.

відео дня

На початку листопада 2020 року Netflix змушений був поставити на паузу зйомки другого сезону Відьмака через те, що кілька членів знімальної групи заразилися коронавірусом. Очікується, що шанувальники шоу зможуть побачити продовження в 2021 році, Netflix поки не назвав більш точні терміни релізу.

Нагадаємо, що творець трюків з Місії нездійсненної перезнімає 2 сезон серіалу Відьмак.

Як відомо, поки йдуть зйомки серіалу Відьмак, 2 сезон якого вийде в 2021 році, в грудні 2020 виходить картина "Кошмар вовка" - про юність Весеміра.

Паралельно знімається серіал Витоки крові - нібито про часи, коли були засновані традиції відьмаків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти