StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жир відійде на очах: як легко почистити сітку витяжки

31 серпня 2023, 14:03
55747
Дотримуючись простих, але ефективних порад, ви зможете швидко і легко очистити сітку і внутрішні поверхні Витяжки від жиру.
Як і чим відмити витяжку
Як і чим відмити витяжку / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Сітка витяжки - невід'ємна частина кухонного прибирання. Жир може не тільки згубно вплинути на роботу витяжної системи, але і стати джерелом неприємних запахів. Для того щоб ваша витяжка завжди працювала на вищому рівні, ми підготували ряд порад щодо легкого та ефективного очищення сітки від жиру.

Як легко почистити сітку витяжки від жиру?

Чистка сітки витяжки від жиру може здатися завданням, що вимагає багато часу і зусиль, проте з правильним підходом цю справу можна зробити легко і швидко. Для початку зніміть сітку і викладіть її на стійку поверхню.

Чим краще відмити витяжку від жиру?

Ідеальним помічником для боротьби з жиром на сітці витяжки є суміш з гарячої води і миючого засобу. Створіть розчин в пропорції, зазначеної на упаковці кошти. Занурте сітку в цей розчин і залиште на кілька годин для більш ефективного розм'якшення жиру.

відео дня

Якщо забруднення дуже серйозні, то вам потрібен нашатирний спирт. Він непогано справляється з жиром.

  • захистіть дихальні шляхи, забезпечте хорошу вентиляцію приміщення, тобто відкрити всі можливі вікна, а двері в інші кімнати краще закрити;
  • у 3,5 л теплої води розчиняють 100 мл нашатирного спирту;
  • залишають на 2-4 години;
  • залишилося зняти жир щіткою і сполоснути грати.

Як відмити витяжку від жиру всередині?

Крім сітки, не варто забувати і про внутрішню частину витяжки. Для видалення жиру з внутрішніх поверхонь використовуйте м'яку губку або ганчірку, змочену в теплій воді з миючим засобом. Ретельно протріть всі ділянки, на яких накопичився жир.

У чому замочити решітки від витяжки?

Щоб максимально спростити процес видалення жиру з решіток витяжки, рекомендується попередньо замочити їх в розчині з гарячої води і миючого засобу. Це допоможе розм'якшити наліт і зробити подальшу чистку більш ефективною.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти