StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як відмити скляну форму для запікання: 3 простих лайхфаки спростять ваше життя

20 березня 2024, 02:32оновлено 20 березня, 13:02
1107
Зробити це досить просто, знаючи 3 прості хитрощі.
Замочувати на ніч не потрібно: як відмити скляну форму для запікання
Замочувати на ніч не потрібно: як відмити скляну форму для запікання / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Усі ми стикалися з ситуацією, коли приготували м'ясо або запіканку, а відмивати скляну форму від їжі, що прилипла, ой, як не хочеться. Та й зробити це не так вже й просто.

Також раніше ми писали, як відмити решітку на плиті з мінімальними зусиллями. Завдяки цьому способу наліт і жир відваляться самі.

Скляній формі для запікання можна повернути блискучий вигляд без використання агресивних хімічних засобів, пише французький портал Sante+.

відео дня

Кукурудзяний крохмаль і оцет

Підготуйте пасту, змішавши чайну ложку кукурудзяного крохмалю з такою ж кількістю оцту і води. Нанесіть цю суміш на форму й акуратно очистіть м'якою вологою щіткою. Кукурудзяний крохмаль розм'якшить жир, а оцет додасть блиску склу.

Сода і засіб для миття посуду

Посипте трохи харчової соди на дно форми, додайте крапельку засобу для миття посуду і залийте гарячою водою. Залиште на 15 хвилин, потім потріть губкою. Абразивна дія соди допоможе позбутися жиру і стійких плям.

Santé+ Magazine

Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже понад десять років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

Зубна паста

Зубна паста - не тільки для чищення зубів! Нанесіть невелику кількість зубної пасти на плями, які важко вивести, і акуратно потріть старою зубною щіткою. Ваші зусилля будуть винагороджені, і ваша форма для випічки засяє, як нова.

Ці натуральні та прості методи дозволять вам повернути скляній формі її привабливий вигляд, не вдаючись до агресивних хімічних засобів. Спробуйте і переконайтеся самі - ваш посуд знову сяятиме!

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти