StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як відмити верх кухонних шаф: засіб, який відчистить увесь пил і бруд

15 березня 2024, 05:49
7823
Якщо ви не знаєте, як відмити застарілий жир із шаф на кухні, спробуйте приготувати простий розчин, який розчиняє дуже сильні плями.
Кухня
Як прибрати жирні плями з кухонного гарнітура до сяючого блиску / Скріншот YouTube

Кожна господиня добре знає, як швидко забруднюється кухня. Доводиться постійно підтримувати чистоту, що стає непростим завданням. Як прибрати жир з кухонних шаф стає справжньою проблемою, особливо на верхніх полицях. Ми розповімо, як легко з цим впоратися.

Авторка YouTube-каналу DashaGriKo розповіла про спосіб, який стане в пригоді багатьом, у кого виникають труднощі із забрудненими шафами на кухні.

Як очистити кухонні шафи від жиру в домашніх умовах

Приготуйте розчин для миття шаф

відео дня

Нам знадобиться пульверизатор 350 мл, спирт 95%, чашка води і мийний засіб. У пульверизатор наливаємо спирт, чайну ложку мийного засобу і 200 мл води. Все це ретельно збовтуємо і розчин готовий. Тепер його можна застосовувати.

Миємо верх кухонних шаф розчином

Наносимо розчин на верх шаф і чекаємо декілька хвилин. Якщо бруду і старого пилу дуже багато, і він сильно в'ївся, потрібно почекати 20-30 хвилин. Після цього змиваємо все ганчіркою, потім вичавлюємо ганчірку, миємо без розчину і протираємо вже насухо.

Спосіб із таким розчином має допомогти позбутися бруду і пилу у важкодоступних місцях, особливо на верхах шаф.

Для чого потрібні лайфхаки?

Лайфхак – (англ . life hack) – проста хитрість або корисна порада, яка допомагає вирішити будь-яку проблему. У Oxford Dictionaries Online ще в 2011 році додали слово "лайфхак" і дали йому таке визначення: стратегія або технологія, що застосовується для більш ефективного управління разовими або щоденними справами.

Лайфхаки можна частину зустріти в Інтернеті, вони публікуються як текст, інфографіка, зображення або відеоконтент. Прості поради допомагають економити час, гроші і спрощують вирішення повсякденних побутових і робочих завдань, пише Вікіпедія.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти