StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Навіщо натирати ванну грейпфрутом: маловідомий секрет досвідчених господарок

9 лютого 2024, 16:52оновлено 16 лютого, 15:45
434
За допомогою цього цитрусового можна "вбити двох зайців одним пострілом", адже він допоможе і відмити ванну, і надати їй особливого аромату.
Ванная, грейпфрут
Навіщо натирати ванну грейпфрутом/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Коли уже прийшов час мити ванну, а вам набридло використовувати шкідливі хімічні засоби, можна з легкістю обійтися без них, якщо підійти до цього питання хитріше і креативніше. Не завжди під час прибирання не можна обійтися без побутової хімії – є випадки, коли її можна з легкістю замінити народними засобами.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Тільки одиниці зможуть знайти хамелеона: загадка, яку треба розгадати за 7 секунд

Низка народних способів також будуть дієвими для миття ванни. І хоч деякі з них можуть здивувати, на практиці вони чудово впораються з цим завданням. Наприклад, для багатьох може здаватися дивним, навіщо натирати ванну грейпфрутом. Але насправді цей цитрусовий допоможе "вбити одним пострілом двох зайців" – і прибрати усі забруднення, і забезпечити приємний запах у ванній кімнаті.

відео дня

Як відмити ванну за допомогою грейпфрута? Щоб відмити ванну від нальоту в домашніх умовах, потрібно взяти половину або четвертину грейпфрута, посипати його розрізану сторону цукром, після чого потерти усі забруднені ділянки ванної.

Цукор потрібен для того, щоб краще відтерти забруднення. Він відіграє роль абразиву, який добре діятиме у парі з кислотою від грейпфрута. Кислота цитрусового розчинятиме забруднення, у той час як цукор відчищатиме бруд.

Такий простий і водночас оригінальний спосіб допоможе ванній просто сяяти. Але при цьому також буде забезпечений приємний запах у ванній кімнаті.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти