StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як видалити жовті плями із ванни за допомогою спеціальної пасти: геніальний лайфхак

26 березня 2024, 20:10оновлено 28 березня, 00:10
Вапняний наліт є однією із основних причин зміни кольору навколо ванни - дізнайтесь, як можна їх відчистити.
Як видалити жовті плями із ванни за допомогою спеціальної пасти: геніальний лайфхак
Як очистити ванну / колаж: Главред, фото: pexels, скріншот: відео

Через жовті плями може здатися, що ви зовсім не прибираєте свій будинок. Плями можуть робити ванну та інші меблі занедбаними, незважаючи на ваші всі зусилля, щоб відтерти їх.

Радимо також ознайомитись із матеріалом: Що можна зробити зі старої ванни: 4 фантастичні ідеї. Подумайте про її другий шанс і безліч корисних можливостей.

Найкращий спосіб запобігти тому, щоб ці плями стали постійними - ретельно зайнятися ними, як тільки вони почнуть з’являтися. Однак використання агресивних хімікатів, щоб позбутися жовтих плям навколо вашої ванни, може бути не найкращим способом і може завдати набагато більше шкоди, ніж користі, передає Mirror.

відео дня

Зазвичай основна причина плям у ванній - вапняний наліт, який змінює колір ванни. Вапняний наліт виникає у результаті того, що кальцій і магній залишаються після випаровування жорсткої води.

Іншою причиною жовтих плям можуть бути дубильні речовини у воді та гнилі органічні речовини, такі як рідина тіла та олії.Також жовті плями можуть призвести до появи затхлого та гнилого запаху через бактерії в бруді.

Кращий засіб для видалення плям - натуральна суміш перекису водню і харчової соди. Ця суміш не тільки видалить плями, але й продезінфікує місце, на якому ви використовуєте суміш. Після того, як ви приготували пасту, варто рівномірно нанести її на ванну, приділяючи особливу увагу ділянкам, які мають сильніші плями.

"Цю суміш слід залишити на 20 хвилин і використати губку, щоб ретельно витерти плями. Після того, як суміш залишиться на ділянці протягом достатнього часу, ви можете промити ванну та повторювати ці кроки, якщо потрібно, допоки всі шматочки бруду повністю не зникнуть", - зазначили фахівці.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти