StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як позбутись поганого запаху в холодильнику: геніальний лайфхак

9 квітня 2024, 16:33оновлено 11 квітня, 07:48
Дізнайтесь про причини неприємного запаху із вашого холодильника та як вирішити цю проблему.
Як позбутись поганого запаху в холодильнику: геніальний лайфхак
Як позбутись запаху із холодильника / колаж: Главред, фото: pexels

Кожен хоча б раз зіштовхувався із проблемою неприємного запаху із холодильника, однак дослідження експертів показали, що часто певний кухонний прилад може не очищатись належним чином 87 днів.

Ознайомтесь із цікавим матеріалом: Вирішить одразу 2 проблеми: навіщо класти цукор у холодильник. Дізнайтесь про нестандартну процедуру чищення холодильника.

Майже кожна десята людина не пам’ятає, коли востаннє мила свій холодильник, а понад 10% людей переконані, що це завдання непотрібне, оскільки прилад має температурний контроль. Однак, необхідно пам'ятати, що холодильники варто ретельно мити кожні три-шість місяців, щоб запобігти виникненню небезпечних харчових бактерій і усунути небажані запахи, передає видання Mirror.

відео дня

Основними причинами поганих запахів у холодильниках є зіпсована їжа, залишки їжі та брудний піддон. Але досвідченні господарі поділилися своїми хитрощами, як швидко позбутися неприємних запахів.

Варто спорожнити холодильник і ретельно почистити всі закутки. Також варто перевірити, чи не потрапила якась рідина, соку, молока у маленький дренажний отвір у нижній частині холодильника. Однак не всі зможуть дістатись до нього та правильно очистити. Люди також радять після прибирання холодильника поставити маленьку тарілку, наповнену кавою, на 24 години. Це допоможе поглинути неприємні та різкі запахи у холодильнику.

Також, після того, як ви ретельно помили свій холодильник, варто покласти у нього дві половинки лимона на кілька годин. Фахівці вважають, що цей метод також є дієвим при неприємному запаху із холодильника.

Однак, якщо ви колись розлили молоко у холодильнику, тоді необхідно вийняти задню тацю, куди могло затекти молоко. Якщо ви виявили таку проблему, варто обов'язково все ретельно помити мильною водою.

Які продукти поглинають неприємні запахи у холодильнику

Доведено, що є продукти, які відмінно поглинають неприємний аромат. Ваш холодильник не буде мати смороду, якщо туди покласти на полицю: чорний хліб, гвоздику, чебрець, корицю, шкірку апельсина або половинку сирої картоплі.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти