StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як не можна розморожувати скло автомобіля: автоексперти вражені методами

21 листопада 2023, 14:59оновлено 21 листопада 2023, 15:32
Експерти попередили, як неправильно розморозити лобове скло. Є методи, які точно не варто використовувати, якщо хочете, щоб скло залишилося цілим.
Як не можна розморожувати скло автомобіля: автоексперти вражені методами
Як швидко розморозити лобове скло автомобіля / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Розморозити лобове скло, коли ви поспішаєте на роботу - важке завдання. Автомобільні експерти попереджають, що є методи, які ви ніколи не повинні робити із розігрівом автомобіля, незалежно від того, наскільки поспішаєте.

Експерти для Mirror поділилися, що водії дуже часто цікавляться методом, як розігріти лобове скло за допомогою гарячої води. Досвідчені автомобілісти попереджають, що такий спосіб дуже небезпечний, адже якщо на склі є невеликі відколи або тріщини, тоді авто може залишитись взагалі без скла.

‌Фахівці також попередили, що не варто забувати про розморожування задніх і бічних дзеркал, а не зосереджуватися "виключно на лобовому склі".

відео дня

Якщо двері автомобіля замерзли, то не варто тягнути за ручку, оскільки можна лише пошкодити внутрішні деталі дверей. Замість цього фахівці рекомендують розпилити між дверима та панелями тонкий шар за допомогою спеціального спрею від льоду. Треба почекати трохи, а потім спробувати відкрити двері знову.

Щоб уникнути цієї проблеми в майбутньому, експерти рекомендують нанести тонкий шар вазеліну на ущільнювачі дверей автомобіля, оскільки це дозволить уникнути утворення льоду.

Експерти також поділилися, що не слід використовувати склоочисники, щоб спробувати очистити лобове скло, оскільки це може зробити їх менш ефективними під час сильного дощу чи снігу. Варто використовувати двірники лише після того, як ви очистили лід.

Також спеціаліти наголосили, що додавання антифризу в бачок омивача лобового скла може не вирішити ваші проблеми. Оскільки це корозійний розчин і може роз’їсти металеві компоненти бачка омивача вітрового скла, включаючи насос і ущільнення.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти