StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що буде, якщо змішати мийний засіб для миття посуду із сіллю

4 липня 2024, 09:05
1046
Більшість комерційних продуктів багато обіцяють, але мало дають. Але це можна змінити.
Що буде, якщо змішати мийний засіб для миття посуду із сіллю
Що буде, якщо змішати мийний засіб для миття посуду з сіллю / Фото: скріншот із відео

Прибирання - часто неприємне, але необхідне завдання, але ви можете значно спростити собі це заняття, використовуючи хитрий трюк із мийним засобом.

Як посилити магазинний засіб для миття посуду?

Більшість комерційних продуктів багато обіцяють, але мало дають. Вони коштують дорого і часто містять хімікати, які не приносять користі ні навколишньому середовищу, ні нашому здоров'ю.

відео дня

Деякі господині придумали, як посилити магазинний засіб для миття посуду - вам допоможе сіль і сода, пише tips and tricks. Звучить незвично, але це поєднання створить мийну суміш, яка не тільки ефективна, а й безпечна для вашого гаманця.

Змішайте 100 мл мила зі 100 мл води, додайте 2 столові ложки солі та 1 столову ложку харчової соди. Все добре перемішайте до однорідної маси. Перекладіть цю суміш у порожню пляшку з-під мийного засобу.

Що таке Tips and Tricks?

Tips and Tricks - один із найбільших брендів у своїй ніші, що входить до складу голландської медіакомпанії WeBlog Media. Веб-сайт і сторінку у Facebook відвідують тисячі відвідувачів щодня. Ресурс публікує лайфхаки та хитрощі, якими люди діляться в мережі.

Як це працює

Абразивна текстура солі в поєднанні з мийними властивостями посудного мила робить цю суміш ефективною для видалення стійких плям. Її можна використовувати на тканинах, килимах і твердих поверхнях.

Універсальний засіб для чищення
Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

Мийний засіб відомий своєю здатністю видаляти жир, а в поєднанні з сіллю він стає ще більш ефективним. Таким чином, суміш ідеально підходить для боротьби з жирними кухонними поверхнями, варильними панелями і решітками.

Свіжий запах посудного мила в поєднанні зі здатністю солі поглинати запахи допомагає дезодорувати та освіжати приміщення. Це робить суміш корисною для місць, де затримуються запахи, або сміттєвих баків.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти