StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Поглинає плісняву та очищує повітря в домі: жінка поділилась чудодійною рослиною

20 лютого 2024, 16:06оновлено 23 лютого, 10:20
Жінка поділилась, як звичайна кімнатна рослина чудово поглинає зайву вологу із повітря.
Поглинає плісняву та очищує повітря в домі: жінка поділилась чудодійною рослиною
Яка рослина поглинає конденсат та плісняву / колаж: Главред, фото: pexels

Стало відомо про чудову кімнатну рослину, яка допомагає попрощатись із конденсатом, плісняювою та з надмірною вологість у ванних кімнатах.

Прохолодна зимова погода на вулиці може сприяти утворенню конденасту , оскільки холодне зовнішнє повітря зіштовхується із теплим усередині й починає утворювати краплі води на наших вікнах.

Прочитайте також цей матеріал: Для чого господині кладуть лаврові листки у горщик з рослинами: секрет розкрито. Досвідчені садівники додають його в якості добрива.

відео дня

Якщо не боротись із конденсатом, це може призвести до серйозних проблем, таких як чорна цвіль. Вона може спричинити низку проблем зі здоров’ям людей, таких як респіраторні інфекції та астма, особливо у немовлят і маленьких дітей. Однак одна жінка знайшла геніальне рішення, передає Mirror.

Жінка придбала кімнатну рослину сансев’єрію, або як називають в народі "тещин язик". Цей вид рослини часто прославляють за його здатність поглинати зайву вологу із повітря і таким чином, запобігати утворенню цвілі.

Поглинає плісняву та очищує повітря в домі: жінка поділилась чудодійною рослиною
"Тещин язик" поглинає плісняву в дому / фото: pexels

Вона пояснила, що у сім’ї із чотирьох осіб у ванній кімнаті часто стає дуже вогко, коли всі вдома приймають душ. Оскільки ванна не має витяжки, тому залишається лише те, щоб відкрити вікно, щоб пара вийшла. Однак вона помітила, що цього недостатньо і виявила, що спори цвілі накопичуються біля стелі.

Тоді жінка поставила у ванну придбану рослину "тещин язик" і результат не забарився.

"Я не кажу, що це повністю вигнало цвіль і ми все ще повинні добре провітрювати кімнату. Однак, волога не зберігається так довго, оскільки ця рослина всмоктує все, що може. Мені подобається той факт, що немає постійних витрат, і це виглядає набагато краще, ніж великий пластиковий осушувач, який займає місце", - пояснила жінка.

Сансев’єрія, або "тещин язик" корисні не тільки для позбавлення від конденсату, але й для хорошого сну. Вони природним чином виділяють кисень, який може допомогти очистити повітря, яким ви дихаєте.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти