StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Який фрукт допоможе під час прибирання: не усі знають про його унікальні властивості

27 квітня 2024, 03:45оновлено 1 травня, 08:10
162
Одним фруктом можна замінити різні миючі засоби – він допоможе вирішити низку побутових проблем, ще й залишить приємний запах в оселі.
Уборка, девушка, фрукты
Який фрукт допоможе під час прибирання/ колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua

Зазвичай під час прибирання і прання речей ми звикли використовувати куплену в магазині "хімію". Але не усі здогадуються, що низку побутових проблем можна вирішити, використовуючи всього один фрукт.

Радимо також прочитати матеріал: Потрібно знайти ковзани за 8 секунд: загадка на перевірку уважності

Експерт прибирання пояснив, що лимони можуть стати у нагоді в побуті – вони можуть вирішувати низку проблем не гірше, ніж інші засоби. Власник компанії Celestial Commercial Cleaning Service Пауло Фільо зазначив, що, коли ви намагаєтеся очистити багато різних поверхонь вдома, у нагоді може стати такий цитрусовий, пише The Mirror.

відео дня

Лимон може допомогти під час прибирання домівки, прання речей, а також вирішення інших побутових проблем. При цьому він ще й може допомогти, якщо ви шукаєте спосіб, як зробити приємний запах у квартирі.

"Природа має ключ до багатьох чудес очищення, але наш улюблений – скромний лимон. Його кислотні властивості творять чудеса з плямами та запахами, залишаючи освіжаючий цитрусовий запах", – зазначив Пауло Фільо.

Як зазачає Good Housekeeping, лимони можна використовувати для різноманітних робіт у домі, зокрема для освіження мікрохвильової печі, усунення неприємних запахів, видалення плям із білизни сумішшю лимона та солі, полірування металу, видалення плям із дерев’яних дошок для нарізання, повернення блиску сантехніці у ванній кімнаті тощо.

Проте зазначається, що лимони не є дезінфікуючими засобами, тому їх не можна використовувати для усунення шкідливих мікробів з поверхонь для приготування їжі, наприклад, для чищення обробних дошок, на яких було сире м’ясо.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Який фрукт допоможе під час прибирання: не усі знають про його унікальні властивості
Як очистити чайник від накипу лимонною кислотою/ Інфографіка Главред

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти