StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як утримувати будинок або квартиру в ідеальній чистоті

31 березня 2021, 15:39оновлено 31 березня 2021, 16:27
Рутинну роботу завжди можна перетворити на веселу розвагу.
Як утримувати будинок або квартиру в ідеальній чистоті

Утримання будинку або квартири в ідеальній чистоті досить непросте завдання. Ця робота повинна проводитися силами всіх мешканців, тому що, одному впоратися з цим завданням практично неможливо. Але якщо ви не бажаєте витрачати свій час, і час своїх близьких, на проведення прибирання, то до ваших послуг компанія "Уборка 24" - краще генеральне прибирання в Києві.

Але все ж, якщо ви вирішили затіяти генеральне прибирання і провести його самотужки, то ми вам дамо кілька корисних порад.

Починаємо з малого

Всі великі справи починаються з маленьких справ. Така ж ситуація і з прибиранням. Починати слід з невеликих завдань, таких як:

відео дня
  • Підмести підлогу або пропилососити;
  • Прибрати все зайве зі столів та полиць, і витерти там пил;
  • Провести легке вологе прибирання підлоги.

Ці невеликі дії значно полегшать вам життя. Коли ви виконаєте все легкі завдання, слід поступово переходити до більш важкої роботи. Можна приступити до миття скла, меблів. Всі ці роботи просто необхідні для того, щоб підтримати весь будинок в чистоті.

Ще один лайфхак - це регулярне підтримуюче прибирання певної ділянки або кімнати. Це дозволить вам не витрачати на прибирання весь вихідний день. Головне, виконувати прибирання послідовно, і не відкладати на наступний день.

Складаємо список

Якщо у вас постійно не вистачає часу на прибирання, складіть список своїх справ, і обов'язково впишіть в них генеральне прибирання квартири. Також не зайвим буде вписати туди членів сім’ї, та розподілити їх обов'язки. Тут найголовніше, суворо дотримуватися своїх ролей, і виконувати всі роботи чітко за списком. Якщо ви займаєтеся прибиранням самі, пора з цим закінчувати, і розділити всі обов'язки по прибиранню квартири між усіма мешканцями.

Обов'язкова винагорода

Рекомендуємо ввести нагороди за проведення прибирання. Якщо у вас живуть діти, то ви можете пообіцяти їм що завгодно, від покупки солодощів, до походу в кіно або цирк. Тут головне пояснити дітям, що нагорода буде обов'язково, але тільки після того, як в будинку наведеться порядок.

Перетворіть рутинну роботу на веселу розвагу. Увімкніть улюблену музику, придумайте ігри, на кшталт того, хто швидше за всіх зробить прибирання. Ми гарантуємо, що прибирання пройде весело та непомітно, і не важливо, якого ви, чи ваші діти віку.

Але, бувають і такі обставини, що у вас просто немає часу на прибирання, а утримувати свій будинок в чистоті хочеться. Є вихід і з цієї ситуації - звернутися до клінінгової компанії "Уборка 24". Ми зробимо все, що в наших силах, щоб у вашому домі завжди була чистота і затишок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти