StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як очистити дно сковороди зовні - відвалиться навіть товстий шар нагару

25 липня 2024, 12:01оновлено 7 серпня, 15:38
177336
Не хвилюйтеся, є дуже простий спосіб врятувати посуд.
Як очистити дно сковороди зовні
Як очистити дно сковорідки зовні / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Згодом може виникнути спокуса викинути старі каструлі та сковорідки і купити нові, але це не обов'язково, адже їх можна змусити знову блищати за допомогою засобів, що є у нас у шафі.

Є кілька порад, як зберегти каструлі як нові, наприклад, не обливати їх холодною водою, поки вони ще гарячі, щоб зберегти їхні антипригарні властивості, пише портал Sante+.

Якщо вже занадто пізно, і на вашому посуді утворилася плівка жиру, яку, здається, неможливо видалити, не хвилюйтеся, є дуже простий спосіб врятувати посуд.

відео дня

Як прибрати товстий шар нагару на сковороді?

Цей спосіб не тільки позбавляє від бруду, а й усуває неприємні запахи та дезінфікує посуд. Насипте харчову соду на дно сковорідки або каструлі, поки вона не буде повністю покрита до країв, потім додайте оцет. Залиште на двадцять хвилин, а потім терпляче протріть круговими рухами за допомогою губки.

Santé+ Magazine

Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже понад десять років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

Засіб для чищення склокераміки

Якщо ви використовуєте ці засоби для наведення блиску на варильній поверхні, їх можна використовувати і для дна каструлі. Нанесіть трохи засобу, який ви зазвичай використовуєте для чищення склокерамічних варильних поверхонь.

Універсальний засіб для чищення
Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

За допомогою алюмінієвої губки видаліть залишки засобу, які легко відійдуть завдяки його дії. Обов'язково ретельно промийте сковороду водою з милом.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти