StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дівчина показала, як зробити міні-теплицю - можна використати і на наступний рік

7 березня 2024, 17:22
Ця хитрість дасть вам фору у весняних посадках, каже блогер.
Дівчина показала, як зробити міні-теплицю
Дівчина показала, як зробити міні-теплицю / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Дівчина придумала, як зробити міні-теплицю з простої каністри і викликала захват у мережі. Її метод дає змогу заощадити гроші та отримати сходи насіння дуже швидко, незалежно від клімату.

У своєму TikTok вона показала весь процес створення міні-теплиці.

"Ось садовий хак, який дасть вам фору у весняних посадках", - каже Джессіка.

відео дня

Вона порадила взяти чисту каністру. Вся принадність у тому, що її таку теплицю можна буде використовувати і наступного року.

Вона зробила кілька отворів у дні, а потім розрізала її по центру, залишивши ззаду ділянку довжиною приблизно 5 сантиметрів.

Міні-теплиця
Міні-теплиця / Скріншот з відео

Джессіка, чий метод послужив дружнім нагадуванням про те, що не варто викидати старі речі з вторсировини, додала в каністру попередньо зволоженої ґрунтової суміші й акуратно утрамбувала її. Потім додала насіння.

TikTok fromdreamtoseed

У своїх відео майстер-садівник Джессіка навчає садівників-початківців. Вона публікує корисні поради, які пов'язані з садом і містом.

"Я люблю сіяти зелень густіше. Я можу повернутися і прорідити сходи, якщо потрібно додати ще горщикової суміші, і знову акуратно притиснути", - сказала вона.

Вона закрила контейнер і використовувала кілька шарів пакувальної стрічки, щоб усе було дуже надійно. Також важливо промаркувати кожну каністру і тримати верх відкритим, щоб волога могла потрапити всередину.

Вона виставила глечики на сонце.

"Насіння проросте, коли температура всередині контейнера стане досить високою", - сказала вона.

Що з цього вийшло
Що з цього вийшло / скріншот із відео

Дивіться відео про те, як зробити міні-теплицю з каністри:

@fromdreamtoseed Зимовий посів - це простий садовий хак, щоб раніше розпочати весняну посадку! Ось кілька додаткових порад: - Експериментуйте з різним насінням щороку. Деякі сорти краще справляються з цим методом, ніж інші. -Якщо ви очікуєте сильного снігу або льоду, можна тимчасово перенести контейнери в захищену ділянку. -Якщо ваша суміш для заливки виглядає сухою, акуратно долийте воду через верх. Будьте обережні, не використовуйте сильну струмінь, оскільки вона може змістити насіння. -Пересаджуйте розсаду, коли її висота становитиме 2-4 дюйми. Можна розмістити їх під укриттями рядів, щоб допомогти з переходом на більш яскраве сонячне світло. #gardenhack#wintersowingseeds#gardentip#seedstarting#fromdreamtoseed#gardenideas♬ Кавовий говоріння (Розширений) - BLVKSHP

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти