StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що подивитися на День святого Валентина: фільми, серіали та мультфільми для романтичного настрою

10 лютого 2022, 20:35оновлено 12 лютого 2022, 09:18
Добірка романтичних комедій, серіалів і мультфільмів про любов у всіх її проявах.
День валентина 2022
Що подивитися на день валентина / depositphotos.com/

День святого Валентина можна провести по-різному. Однак в холодну зимову пору найчастіше хочеться закутатися в плед, взяти великий кухоль чаю і просто дивитися телевізор, притулившись один до одного. У добірці Главреда до Дня всіх закоханих як і беззмінна класика кінематографа, так і свіжий погляд на любовні стосунки.

Про те, як провести День всіх закоханих, щоб він запам'ятався надовго, читайте в матеріалі: Куди піти на 14 лютого в Києві - як яскраво відсвяткувати День святого Валентина.

А для тих, хто любить дарувати подарунки хенд-мейд: Валентинка своїми руками: 4 вироби на День святого Валентина.

Кінець зими - не час для романічних прогулянок. Однак провести його можна в компанії коханої людини/кота/подруги і цікавого фільму, над яким можна посміятися або поплакати, переживаючи за долю головних героїв. Главред склав добірку фільмів, які чудово впишуться у вечір 14 лютого.

Фільми на 14 лютого

До зустрічі з тобою (2016)

Екранізація роману англійської письменниці Доджо Мойес вже встигла стати сучасною класикою. У житті Луїзи настає чорна смуга - після розриву відносин дівчина ще й втрачає роботу. У такій ситуації залишається тільки одне - прийняти пропозицію стати доглядальницею для паралізованого молодого чоловіка. З цього все і починається…

Сніданок у Тіффані (1961)

Класика світового кіно. Чудова Одрі Хепберн, красива любовна історія і, звичайно ж, мода і прекрасний Нью-Йорк 60-х. Цей фільм можна дивитися і переглядати вічно.

Остання любов на землі (2011)

Зворушлива любовна історія, яка перегукується з сучасними реаліями. Про те як дві людини в умовах поширення небезпечного вірусу, незважаючи на всі перешкоди і труднощі змогли знайти один одного. Єва Грін і Еван Мак Грегор - як вишеньки на торті.

Приборкання норовливого (1980)

Неперевершений гумор, чарівна Орнелла Мутті і харизматичний Адріано Челентано забезпечать веселий вечір і заряд позитиву. Одна з кращих романтичних комедій яку потрібно внести в список "для перегляду".

Спокуса (2001)

Незвичайна історія про те, якою самовідданою і трохи божевільною може бути любов. Сюжетні повороти тримають в напрузі, а акторська гра Анжеліни Джолі і Антоніо Бандераса змушує повірити, що любов не знає перешкод.

Загадкова історія Бенджаміна Баттона (2008)

Екранізація роману Френсіса Скотта Фіцжеральда з Кейт Бланшетт і Бредом Піттом в головних ролях розповідає про чоловіка, який народився старим і в розквіті сил зустрів любов усього життя. Що буде з закоханими, коли їх будуть розділяти роки?

Добірка серіалів на День всіх закоханих

Бріджертони (2020)

Англійська аристократія в дусі сучасного часу з чорношкірими королевами, бездоганним стилем як одягу, так і інтер'єрів і любовними перипетіями героїв серіалу захоплюють так, що не відірватися. Якщо ви міцний горішок, зможете здолати 8 серій за один вечір!

Чому жінки вбивають (2019)

Не найромантичніша назва для Дня святого Валентина, проте цей серіал вартий уваги. Події розвиваються в одному будинку, але в трьох різних періодах: 60-ті, 80-ті і наш час. Три жінки опинилися в непростій ситуації. І від любові до ненависті один крок. Однак навіть за таких обставин хепі-енд можливий.

Ти (2018)

Не всі в День всіх закоханих воліють дивитися романтичні комедії. Якщо любите полоскотати нерви, ця кримінальна драма продемонструє, як глибокі почуття можуть стати одержимістю. Серіал змальовує людину з психопатичними рисами, який не відступить від тої, кого бажає контролювати.

Мультфільми на День святого Валентина

Леді і Бродяга (1955)

Безсмертна класика Діснея продовжує завойовувати серця мільйонів по всьому світу і показувати, що "любов ненавмисно нагряне" незважаючи на регалії і соціальний статус. Душевний мультик, який змусить посміхнутися і дітей і дорослих.

Рапунцель: Заплутана історія (2010)

На що ти готова заради любові? Відрізати свої довгі локони? Так запросто! Смілива принцеса в ув'язненні смогу вирватися із задушливих обіймів мачухи і потрапити в обійми міцніші... Ви зрозуміли, що справедливість і тут восторжествує, а кохані будуть жити довго і щасливо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти