StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Більшість навіть не знає: три приховані функції авто - водіям на замітку

29 червня 2024, 02:40оновлено 29 червня, 14:43
2574
Після цих простих порад налаштування автомобіля не стане проблемою, а навпаки – ви відкриєте нові функції.
Більшість навіть не знає: три приховані функції авто - водіям на замітку
Три приховані функції автомобіля / колаж: Главред, фото: pixabay

Купівля нового автомобіля - це хвилююча подія, але разом з нею може виникнути проблема з налаштуванням всіх функцій. Саме тому один автогуру розкрив три приховані функції, про які більшість людей можуть забути у своєму транспортному засобі, пише Mirror.

Суперзірка TikTok master_driver666, яка має 747 000 підписників, нещодавно поділилася на своїй сторінці відеороликом, щоб показати лайфхак шанувальникам.

У 30-секундному відео вона сказала: "Після покупки нового автомобіля потрібно зробити кілька простих налаштувань. Спочатку натисніть і утримуйте кнопку замка дверей протягом п'яти секунд, щоб активувати функцію блокування одним дотиком".

відео дня

"По-друге, натисніть перемикач склопідіймача на 5 секунд. Так ви можете активувати функцію підняття скла в один дотик. По-третє, увімкніть задню передачу, поверніть регулятор дзеркала заднього виду в положення R, відрегулюйте дзеркало заднього виду, знайдіть місце розташування задньої шини. Це активує функцію автоматичного складання дзеркала заднього виду", сказала вона.

Дивіться відео, як налаштувати автомобіль:

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти