StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жінка почула шум зі стіни після ремонту: пробивши її, вона була сильно здивована

13 березня 2024, 15:20
Їй навіть довелося телефонувати в поліцію.
Жінка почула шум зі стін після ремонту: пробивши одну зі стін, вона була сильно здивована
Жінка почула шум зі стін після ремонту: пробивши одну зі стін, вона була сильно здивована / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Жінка розлютилася, коли дізналася, що ховається за дивним звуком, що лунає з іншого боку її нещодавно зробленої стіни.

Користувачка TikTok Джей стала зіркою соцмереж після того, як поділилася відео, на якому вона вибиває стіну.

На відео видно, як вона заходить у вітальню, щоб оглянути стіну, і виявляє, що її кішка зникла, а зсередини штукатурки доноситься лише "нявкання".

відео дня

TikTok

TikTok ("ТікТок") - сервіс для створення та перегляду коротких відео, що належить пекінській компанії "ByteDance". Запущена 2018 року міжнародна версія є провідною відеоплатформою для коротких відео в Китаї та стає дедалі популярнішою в інших країнах, ставши одним із найдинамічніших і найпопулярніших застосунків, що завантажуються, пише Вікіпедія.

На відео, яке переглянули вже понад 2,4 мільйона разів, видно, як Джей у сказі б'є ножем по стіні, розмовляючи телефоном із поліцією. Тим часом невдалий кіт заглядає в отвір, який виявився недостатньо великим, щоб пролізти крізь нього.

Кота замурували в стіну
Кота замурували в стіні / Фото: скріншот із відео

В службі порятунку порадили їй "пробити дірку в стіні", що Джей і зробила. Зрештою, після кількох хвилин зламування ножем свіжоукладеної штукатурки, кішка звільняється і возз'єдналася зі своїм господарем.

Користувачі соціальних мереж поспішили стати на бік Джея і засудити "некомпетентних" робітників за те, що вони заманили кішку в пастку, навіть якщо це сталося помилково.

Дивіться відео про те, як будівельники замурували кота в стіні:

@myworld.wejustliveinit Я справді не можу повірити, що ремонтна бригада замурувала мого кота у довбану стіну!!! Щойно я зайшов до квартири, я почув, як він нявкав і дряпав стіну ? Мені дуже шкода, що він, напевно, був так наляканий #fyp#fypシ#catsoftiktok#cat#kitten#ihateithere#catlover♬ оригінальний звук - J.A.Y. ?

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти