StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навіть насіння не потрібне: як виростити салат із залишків

13 березня 2024, 13:25оновлено 14 березня, 08:14
Дотримуючись цих простих кроків, ви зможете насолоджуватися свіжим салатом, вирощеним просто у себе на підвіконні.
Як виростити салат із залишків
Як виростити салат із залишків / Фото: скріншот YouTube

Якщо ви хочете насолоджуватися завжди свіжим салатом, то не викидайте його залишки. Їх можна перетворити на новий урожай, дотримуючись простої інструкції.

До речі, раніше ми розповідали, як виростити розсаду в яєчній шкаралупі. Застосовуючи цей простий і доступний метод, досвідчені садівники досягають чудових результатів.

Щоб виростити салат самостійно в домашніх умовах без насіння вам знадобитися лише шматочок салату, який ви купили в магазині, пише французький портал Sante+.

відео дня

Як виростити салат на підвіконні?

  • Підготуйте основу: Видаліть велике зовнішнє листя з головки салату і зробіть надріз ножем приблизно на 3 см від дна. Це створить основу для вашого майбутнього салату.
  • Помістіть у воду: Розмістіть основу салату в мисці або склянці з невеликою кількістю води. Переконайтеся, що нижня частина залишається зануреною менш ніж на сантиметр.

    Santé+ Magazine

    Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже понад десять років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

  • Розташуйте біля сонячного вікна: Помістіть контейнер з основою салату в будинок біля сонячного вікна, щоб забезпечити йому напівтіньове світло.
  • Підтримуйте свіжість: Не забувайте міняти воду в контейнері щодня і записувати дату початку процесу на склі або мисці.
  • Пересадіть у горщики або ґрунт: Через 15 днів ви побачите перші ознаки росту - коріння і нове листя. Коли головка салату добре розвинеться, ви можете пересадити її в горщики або ґрунт для подальшого зростання.

Дотримуючись цих простих кроків, ви зможете насолоджуватися свіжим салатом, вирощеним прямо у себе на підвіконні.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти