StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чи закінчиться війна в Україні протягом 9 місяців: відомий астролог зробив прогноз

31 травня 2024, 17:22
753
Астролог наголошує, що у червні критичними днями будуть 11 і 12 червня через перехід Місяця до знаку Діви.
Чи закінчиться війна в Україні протягом 9 місяців: відомий астролог зробив прогноз
Кінець війни в Україні - астролог зробив прогноз щодо переговорів / Колаж Главред, фото: УНІАН, pexels, ua.depositphotos.com

Україна не зможе провести успішні переговори протягом наступних дев'яти місяців про справедливий мир і закінчення війни з Росією через перехід Чорного Місяця до знаку Терезів. Про це розповів Главреду астролог Влад Росс.

Він зазначив, що в червні утвориться напружений аспект між Марсом і Плутоном. Процеси, які могли розпочатися в середині лютого, можуть повністю проявитися саме в червні, спричинивши кризу.

"Тому варто згадати, що ви робили в лютому, адже зараз звідти може прилетіти бумеранг. Критичний період цього місяця буде поблизу 11-12 червня, коли Місяць перейде в знак Діви", - розповів Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Астролог підкреслює, що в червні Чорний Місяць завершить свій рух у знаку Діви та перейде до Терезів, що вказує на можливі підводні камені у всіх переговорах.

"Тому в найближчі дев'ять місяців не варто вірити в те, що досягнуто домовленостей і встановлено мир. За Чорного Місяця у Терезах домогтися справедливого миру для України буде неможливо", - резюмував він.

Дивіться відео з астрологічним прогнозом Влада Росса на червень 2024 року:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти