StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка для найкмітливіших: потрібно за 6 секунд знайти помилку на картинці

29 січня 2024, 17:32оновлено 6 лютого, 16:03
1504
На малюнку зображена дівчинка, яка гуляє в парку зі своїм собакою. Але щось на цій картинці не так. Чи зможете ви вгадати, що саме?

Загадка, девушка
Треба знайти помилку на картинці за 6 секунд/ колаж: Главред, фото: Bright Side, unsplash.com

Головоломки перевіряють наше критичне мислення та вміння вирішувати різні логічні завдання. Але такі загадки допоможуть не лише перевірити рівень кмітливості, а покращити свою уважність та навички концентрації.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Треба за 8 секунд вгадати тварину на малюнку: лише одиниці впораються із завданням

відео дня

Наступна загадка є досить складною, адже потрібно відгадати, що не так на картинці, пише jagranjosh.

При цьому на розгадування загадки є всього 6 секунд, тому доведеться поспішати. Потрібно буде максимально сконцентруватися на завданні, щоб дуже швидко знайти помилку.

На картинці ми бачимо дівчинку, яка гуляє у парку зі своїм песиком. Надворі йде дощ, аде дівчинка не злякалася його, і все одно вийшла на прогулянку зі своїм хвостатим другом. На малюнку зображена осіння пора, тому на деревах майже не залишилося листя, натомість опале листя лежить під ногами.

На перший погляд важко зрозуміти, що саме не так на зображенні. Спершу може здаватися, ніби ніякої помилки там немає. Але не довіряйте цьому першому враженню. Зосередьтеся на завданні й продовжуйте пошуки.

Загадка
Треба знайти помилку на картинці за 6 секунд/ Bright Side

А коли знайдете правильну відповідь, не забудьте поділитися цією загадкою зі своїми рідними і друзями – раптом вони також захочуть перевірити свою уважність і спостережливість.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Помилка на малюнку полягає у тому, що на дереві видно черепаху, яка фізично не могла б сама там опинитися.

Загадка
Помилка у тому, що на дереві сидить черепаха/ Bright Side

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти число 7525 за 8 секунд. Чи готові ви випробувати свою уважність і відшукати потрібне число?

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій тільки одиниці за 8 секунд вгадають, що не так на картинці. Помилку на малюнку буде дуже непросто відшукати, навіть якщо у вас зір, як у орла.

Вас також зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти