StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Навіщо на бачку унітазу аж дві кнопки: неординарна розгадка здивує

14 вересня 2024, 11:53
5221
Маючи дві кнопки на унітазі, можна не витрачати зайву воду.
Кнопки унитаза
Експерти дали відповідь на цікаве питання про унітаз / Колаж: Главред, скріншот, фото istockphoto

Призначення кнопок на бачках унітазів є доволі цікавим. Мало хто задумався, чому їх буває іноді аж дві. Експерти "Апостроф" дали відповідь на запитання.

Зазначається, що залежно від необхідності, відповідна система дозволяє контролювати обсяг води, який використовується для змиву.

Для чого в унітазі дві кнопки?

Якщо коротко, то одна кнопка призначена для більшої кількості води, тоді як інша - для меншої.

відео дня

Маючи дві кнопки на унітазі, можна не витрачати зайву воду, задум дозволяє підходити до використання розумно.

Звідки береться іржа в унітазі?

Іржа на стінках унітазу з'являється через те, що у водопровідній воді дуже великий вміст заліза. Щоб вирішити проблему, потрібно ставити спеціальні капсули або таблетки, вони змінюють хімічний склад рідини, пишуть фахівці Клінінг центр.

Підхід надає такі переваги:

  1. Економія води – використання системи з двома кнопками допомагає знизити споживання води до 50% у порівнянні зі старими моделями унітазів, які мають лише одну кнопку. Це дозволяє зменшити рахунки за воду.
  2. Екологічність – зменшення обсягу використаної води знижує навантаження на водні ресурси та допомагає зберігати довкілля.
  3. Зручність – система з двома кнопками проста в експлуатації, не потребує спеціальних знань, і підходить для встановлення на будь-якому типі унітазу.

Чому тече вода в унітазі?

Найчастіше вода в унітазі тече через проблеми з прокладкою всередині бачка - під арматурою або клапаном набору води, який не тримає її рівень. Проблема вирішується заміною прокладки, арматури або клапана.

До речі, Главред також розказав, що можна зробити із втулки від туалетного паперу. Втулки від туалетного паперу можуть стати несподівано корисними у побуті, пропонуючи безліч креативних та практичних ідей для їх повторного використання.

Окрім цього, сантехнік здивував відповіддю, чи можна кидати туалетний папір в унітаз. Змивання туалетного паперу в унітаз зазвичай безпечне, але іноді може спричинити проблеми. Главред з'ясував, чи можна кидати туалетний папір в унітаз.

Також нагадаємо, як позбутися засмічення в унітазі без вантуза. Засмітився унітаз, нічого не допомагає - не біда, треба лише згадати про старий добрий простий спосіб із пластиковою пляшкою, яка допоможе вирішити проблему.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти