StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як прочистити забиту раковину: чоловік показав дивовижний лайфхак

5 червня 2024, 04:34
29115
Блогер показав, як швидко та дієво можна очистити раковину на кухні від засмічення абсолютно безкоштовно.
Як прочистити забиту раковину: чоловік показав дивовижний лайфхак
Як прочистити забиту раковину / колаж: Главред, фото: unsplash, скріншот: відео

Для господинь немає нічого гіршого, ніж забиті раковини на кухні. Це завжди дуже проблематично, адже вони мають неприємний запах та вигляд. У боротьбі із цим засміченням часто йде багато грошей, сили та часу.

Нещодавно, користувач TikTok поділився неймовірно простим лайфхаком, як розблокувати каналізацію, щоб це не коштувало дорого. Його простий трюк назавжди змінить ваше прибирання, передає видання Mirror.

У своєму відео чоловік показав забиту раковину без очевидного засмічення, але замість того, щоб викликати сантехніка, він просто кладе руку на отвір пробки та рухає нею вгору-вниз, імітуючи використання вантуза. Вже після кількох спроб вода знову почала легко текти вниз в отвір із мінімальними зусиллями. Підписники були вражені таким дієвим методом.

відео дня

"Насправді це дуже корисний спосіб усунення невеликих засмічень. Ваша рука, по суті, діє так само, як плунжер, і очищає маленькі шматочки сміття, які могли потрапити в труби. Здебільшого цей метод має працювати, але якщо у вас все ще виникають проблеми, єдиним варіантом може бути використання розблокувальника каналізації або виклик професіонала", - пояснила Дженніфер Шоу, експерт із Plumbworld.

Вона також додала, що є ще один простий спосіб допомогти розблокувати каналізацію за допомогою побутових засобів. Варто змішати одну третину чашки оцту з однією третиною склянки харчової соди. Коли воно почне шипіти, варто швидко вилити її в засмічену раковину.

"Надзвичайно важливо, щоб каналізація була чистою, тому варто придбати собі сито для заглушки, щоб запобігти потраплянню в отвір речей, які не повинні", - порадила вона.

Дивіться відео про те, як прочистити каналізацію підручними засобами:

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти