StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ви зберігали борошно неправильно: мірошник розповів про забутий лайфхак

4 листопада 2023, 18:09оновлено 6 листопада 2023, 14:39
Практично в кожному будинку у будь-якої господині постійно зберігається борошно для випічки. Главред з'ясував, де краще зберігати борошно.
Ви зберігали борошно неправильно: мірошник розповів про забутий лайфхак
Ви зберігали борошно неправильно - мірошник розповів давній секрет для господинь / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Для зберігання борошна краще використовувати ємності, які є герметичними, щоб запобігти потряплянню вологи, запліснявілості та заведенню жучків.

Ось декілька опцій для зберігання борошна:

Пластикові або скляні банки: Вони мають герметичні кришки, які допомагають зберегти свіжість продукту.

Поліетиленові або нейлонові пакети: Ви можете зав'язувати їх повітронепроникним способом і поміщати в пластикові контейнери для додаткового захисту.

Лляні сумки: Вони є добрим варіантом для довгострокового зберігання. Зав'язуйте їх добре, щоб уникнути вологи та втрати свіжості.

Пластикові контейнери з герметичними кришками: Такі контейнери часто мають герметичні ущільнювачі, що допомагають підтримувати свіжість продукту.

Вам також може бути цікаво, які види борошна існують і для чого вони призначені. Читайте матеріал: Таємниці борошна: який вигляд ідеально підходить для випікання і чи можна під час схуднення

У свою чергу, мірошник Федір Євтушенко в ефірі "Сніданку з 1+1" зазначає, що в минулому наші предки зберігали борошно в лляних торбах.

"Лляні були торби і в цих лляних торбах вони зберігали борошно. Попередньо ці торби вимочували в соляному розчині. А зараз в квартирі краще зберігати в скляній тарі, тому що скло нейтральне", - вказує мірошник Федір Євтушенко.

Дивіться відео про те, де краще зберігати борошно:

У свою чергу, домогосподарка Ірина Гулей радить зберігати борошно у герметичних контейнерах. Вона також поділилась лайфхаком, як зробити, щоб не заводились жучки в борошні.

Дивіться відео, як позбутись жучків в борошні:

"Цілу головку часнику або дві кладемо просто в борошно. Ефірна олія, що міститься у чеснику, нестерпна для комах, що так полюбляють селитися у борошні. І вуаля, тепер ваше борошно в безпеці", - резюмує господиня в ефірі "Сніданку з 1+1"

Незалежно від того, яку ємність ви виберете, важливо зберігати борошно в сухому, прохолодному місці, далеко від прямих сонячних променів і вологи, оскільки ці чинники можуть спричинити псування борошна.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти