StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вразить усіх гостей: смачний та легкий рецепт пісочного тіста з трьох інгредієнтів

4 грудня 2023, 01:35оновлено 5 грудня 2023, 08:51
Шеф-кухар поділився найпростішим рецептом із трьох інгредієнтів, як приготувати здобне пісочне тісто. Воно стане ідеальним зимовим частуванням.
Вразить усіх гостей: смачний та легкий рецепт пісочного тіста з трьох інгредієнтів
Рецепт пісочного тіста / колаж: Главред, фото: pexels.com

Рецепт цього смачного пісочного тіста потребує лише трьох інгредієнтів і є найпростішим, який коли-небудь готували. Печиво точно сподобається всім.

Тісто для пісочного печива зробити легше, ніж випікати бісквіт. Печиво стане ідеальним подарунком або навіть просто зимовим ласощами завдяки своєму ніжному маслянистому смаку, передає видання Mirror.

Скоро Різдво, тож більшість людей шукає цікаві рецепти до свята. Радимо прочитати матеріал: Вся сім'я буде в захваті: як зробити ідеальне печиво на Різдво за 30 хвилин.

відео дня

Інгрідієнти

  • 340 г солоного масла, холодного
  • 130 г цукрової пудри
  • 375 г звичайного або універсального борошна

Для початку варто розігріти духовку до 160°C. На два великих дека застеліть пергамент та змажте маслом.

У великій мисці збийте масло до однорідності. Коли маса стане однорідною, повільно додайте цукрову пудру і продовжуйте перемішувати, поки все добре не з’єднається. Щоб уникнути втрати будь-якої суміші, обов’язково зішкребіть її зі стінок миски.

Потім додайте борошно та повільно перемішуйте, поки воно не стане розсипчастим, але при замішуванні воно з’єднається. Варто акуратно замісити тісто в кулю, але важливо не перестаратися, і поставити в холодильник на 30 хвилин.

Охолонувши, треба розкачати тісто товщиною 1 см і за допомогою формочки вирізати тісто. Можна проявити хитрість і зробити власні фігури з картонного шаблону або використати кухоль чи склянку. Розрізавши та виклавши на деко, випікайте в духовці 12-15 хвилин або до легкого золотистого кольору. Уважно стежте, щоб вони не згоріли. Після того як дістали із духовки, дайте охолонути печиву приблизно 10 хвилин.

До речі, це печиво можна зберігати в герметичному контейнері або консервній формі протягом тижня після випікання. Тісто також можна заморожувати до місяця.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти