StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ввечері чи вранці: фахівець розповів, коли найкраще приймати душ

5 березня 2024, 20:21оновлено 6 березня, 20:57
Полюбляєте приймати душ вночі чи вранці - дізнайтесь, коли найкращий час для водних процедур.
Ввечері чи вранці: фахівець розповів, коли найкраще приймати душ
Коли потрібно приймати душ / колаж: Главред, фото: pexels

Багато хто любить починати свій день із приємного свіжого душу, щоб прокинутися, однак, здебільшого люди полюбляють приємно провести час у ванній перед сном.

Радимо також ознайомитись із матеріалом: Що не можна робити зранку, як проснулись: лікар розповів про небезпеки. Дізнайтесь, що може зранку "надмірно стимулювати" нервову систему людини.

Фахівець розповів, коли насправді краще приймати ванну та душ: вранці чи ввечері. Доктор Джейсон Сінгх пояснив на своїй сторінці у TikTok та висловив своє бачення, пояснивши плюси обом сторонам суперечки, передає LADbible.

відео дня

Чому потрібно приймати душ вранці

Американський лікар пояснив, що впродовж ночі тіло може накопичувати такі мікроби, як бактерії та грибки. Це відбувається через такі процеси, як потовиділення та відшарування клітин шкіри.

"Побічний продукт їх створення має певний запах, тому ранковий душ очищає бактерії та шкірні виділення, які накопичилися. Тому, якщо ви приймаєте душ вранці, ви починаєте день з більш гігієнічної бази", - пояснив лікар.

Чому потрібно приймати душ ввечері

Фахівець також розповів, що прийняття душу ввечері має три переваги.

  • По-перше, теплі душ викликає вивільнення мелатоніну. Це гормон, який викликає сон. А потім, коли ви обсохнете і охолонете, ваше тіло налаштовано на кращий сон.
  • Ще одна перевага полягає в тому, що вечірній душ змиває бруд за весь день.
  • Нічний душ - це кращий спосіб зволожити шкіру, якщо схильні до сухості або чутливості.

Найкращий час для приймання ванни

Лікар пояснив, що загалом нічний душ має більше переваг, але ранковий душ має одну суттєву перевагу - кращу гігієну. Однак, кожен вирішує, що для нього краще. Кращим варіантом буде і ранковий, і вечірній душ. Однією із основних переваг вечірнього душу є те, що він очищає шкіру перед сном.

Що відомо про LADbible Group Limited?

LADbible Group - британський цифровий видавець. Медіа-бренди LADbible Group мають аудиторію, що наближається до мільярда, з 262 мільйонами підписників у всьому світі на основних платформах соціальних мереж.

Компанія публікує оригінальні і придбані матеріали, включаючи редакційні, відео та документальні матеріали, деякі з яких транслюються в прямому ефірі. Їхній вміст охоплює розваги та інтерв’ю зі знаменитостями, а також новини та поточні події, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти