StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У чому піти на побачення: прості поради, які подарують приємну зустріч

30 вересня 2023, 05:30
Поради про те, як модно одягатися на побачення, не завжди припадають до місця. Залишайтеся собою, але дотримуйтеся правил, які потрібно знати обов'язково.
Побачення
Якщо ви не знаєте, який колір вибрати для першого побачення, порадьтеся з друзями і не вибирайте похмурі або дуже яскраві тони / depositphotos.com

Побачення часто пов'язані з лавиною хвилювання. Жінки і чоловіки хвилюються і перед першою зустріччю, і напередодні важливого для пари заходу. Тому багато хто задається питанням, що краще одягти на побачення і як добре виглядати. Насправді, жодного специфічного дрес-коду не існує – не забувайте про прості правила і будьте собою.

Одягайтеся зручно

Якщо ви дівчина і штани вам пасують більше, ніж сукні, то надягайте краще штани. Так буде надійно і практично. Хлопцеві можна одягти джинси і сорочку. Не одягайтеся обидва як на весільну церемонію або випускний в університеті - офіціоз може бути надмірний. Крім випадку, коли такий дрес-код необхідний. Колір повинен бути практичним, не вибирайте занадто яскраві або похмурі тони.

відео дня

Не лякайте один одного своїми нарядами

Постарайтеся, щоб ваш образ не був занадто оригінальним. Дівчатам не варто перегинати із косметикою і цікавими нарядами, а хлопцям надягати спортивний костюм водолаза або шкільний піджак. Тому, якщо ви не зібралися удвох виступати на стенд-ап шоу або тематичну вечірку, незвично краще не одягатися.

Запах

Перед побаченням багато хто використовує духи і вважає, що це допоможе на побаченні. Душитися краще в міру, і мова навіть не про порушення етикету. Якщо у когось із вас виявиться алергія на один з компонентів, побачення може піти не в рамках кращого сценарію.

Підготуйте план

У побачення повинен бути план. Навряд чи можна посперечатися з тим, що є серйозна різниця між прогулянкою в парку, вечерею в ресторані, заміським пікніком або сніданком на природі.

Наприклад, вдень краще віддавати перевагу smart casual або casual chic (легкий і повсякденний стиль), а от після 20:00 дівчата і хлопці можуть одягатися більш ошатно. Особливо, якщо ви зібралися в ресторан або театр.

Гарний настрій

Відправляйтеся на побачення на позитиві. Звичайно, зустрічають по одягу, але на зустрічі зі своєю другою половинкою не треба бути похмурими і занадто серйозними. Якщо дорогою вам хтось зіпсував настрій або нахамив, забудьте про це і насолоджуйтеся зустріччю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти