StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тільки люди з високим IQ можуть визначити кількість кіл у хитрій ілюзії

28 серпня 2023, 13:46
12654
Ця оптична ілюзія, яка змушує людей підраховувати кількість кіл на зображенні, поставила багатьох у глухий кут.
Оптична ілюзія з колами
Оптична ілюзія з колами / Колаж Главред, фото: mirror.co.uk, pixabay.com

Оптичні ілюзії допомагають поліпшити концентрацію і увагу, а виділення часу на вирішення головоломок може допомогти загострити ваш мозок.

Ця оптична ілюзія, яка змушує людей підраховувати кількість кіл на зображенні, поставила багатьох в глухий кут, пише Mirror.

Якщо ви хочете спробувати, вам потрібно просто підрахувати, скільки кіл на зображенні всього за 10 секунд. Настав час встановити годинник зворотного відліку і почати рахувати!

відео дня
Оптична ілюзія
Оптична ілюзія / Фото: mirror.co.uk

Якщо у вас виникають труднощі, вашим очам знадобиться кілька секунд, щоб звикнути до центру кола, але якщо ви відводите погляд від центру і оглянете картину, вона може почати прояснюватися – і, сподіваємось, допоможіть виявити.

Не хвилюйтеся, якщо ви все ще не бачите їх, ми розкриємо відповідь. Усередині основного кола знаходиться шість кіл. Вам вдалося це зробити?

Відповідь на оптичну ілюзію
Відповідь на оптичну ілюзію / mirror.co.uk

Якщо так, то у вас точно гострий зір! В іншому випадку не хвилюйтеся, оскільки чим більше оптичних ілюзій ви відчуваєте перед собою, тим легше вони можуть стати, і практика призведе до досконалості!

Раніше ми розповідали про загадку для людей з орлиним поглядом – потрібно знайти кільце для принцеси. Відшукати захований предмет на малюнку з казковим сюжетом буде нелегко, тому впораються лише найсильніші.

Також раніше ми розповідали про загадку, в якій потрібно відшукати серце серед папуг і квітів. Знайти серце зможуть лише одиниці, адже на це завдання дається всього 15 секунд. Багато деталей на зображенні будуть відволікати від мети.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти