StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оптична ілюзія з підступом: потрібно знайти лисицю у хащах за 8 секунд

12 серпня 2023, 06:50оновлено 12 серпня 2023, 19:02
18465
Помітити тварину серед густих дерев у лісі – завдання непросте.
Черная лиса, лес
Потрібно знайти лисицю у хащах за 8 секунд/ колаж: Главред, фото: Unsplash, Fresherslive

Оптичні ілюзії та загадки допомагають тримати мозок у тонусі. Щоденне виконання таких завдань допоможе покращити розумові здібності та загострити уважність. Наступна загадка підкориться лише спостережливим людям, які не бояться труднощів – потрібно знайти чорно-буру лисицю у хащах.

Тварина добре заховалася, але потрібно встигнути знайти її всього за 8 секунд, пише Fresherslive. Лише найкмітливіші та найуважніші зможуть вкластися у цей час.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Оптична ілюзія для тих, хто не боїться труднощів: потрібно знайти орла на картинці

відео дня

На фото ми бачимо густий ліс із високими деревами. Крізь крону численних дерев лише трохи пробивається денне сонячне світло. Розгледіти щось серед такого лісового пейзажу важко. Але десь там заховалася лисиця, яку потрібно знайти.

Доведеться докласти максимум зусиль, щоб помітити тварину за таких умов. Але не варто опускати руки – лише наполегливим це завдання підкориться.

Зосередьтеся на виконанні завдання, не відволікайтеся і рухайтеся вперед.

Коли виконаєте завдання, можете запропонувати загадку своїм рідним та друзям – можливо вони теж захочуть перевірити свою спостережливість та уважність.

Лес
Потрібно знайти лисицю у хащах за 8 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається знайти лисицю на малюнку, даємо невелику підказку – зверніть увагу на правий нижній кут картинки і дерево, яке там росте.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Лес
Лисиця заховалася за деревом/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку для людей з орлиним поглядом – потрібно знайти каблучку для принцеси. Відшукати захований предмет на малюнку з казковим сюжетом буде нелегко, тому впораються лише найсильніші.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно відшукати серце серед папуг і квітів. Знайти серце зможуть лише одиниці, адже на це завдання дається всього 15 секунд. Багато деталей на малюнку відволікатимуть від мети.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти