StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише люди з "орлиним зором" знайдуть єнота за 9 секунд: складна оптична ілюзія

26 грудня 2023, 12:28оновлено 3 січня, 19:20
1734
Не усім вдасться помітити, де ж заховався хитрий єнот. Чи зможете ви впоратися всього за 9 секунд?
Оптическая иллюзия, девушка
Потрібно знайти єнота за 9 секунд/ колаж: Главред, фото: jagranjosh, unsplash.com

Оптичні ілюзії та головоломки допомагають тренувати свою уважність і спостережливість. Якщо розгадувати такі загадки регулярно, то вже дуже швидко можна помітити, наскільки легко це починає вам вдаватися.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для найуважніших: потрібно за 5 секунд знайти чоловіка на малюнку

Наступна загадка буде під силу не усім – потрібно буде відшукати, де на картинці заховався хитрий єнот. Тваринка знайшла дуже хорошу схованку, пише jagranjosh.

відео дня

Завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати всього за 9 секунд. Не кожному вдасться впоратися з такою загадкою настільки швидко. Якщо ви готові перевірити свою уважність і кинути виклик часу – тоді вперед.

На картинці зображений продуктовий ринок, куди прийшли багато людей для купівлі продуктів. Ми бачимо, як тато з двома синами йде з ринку, придбавши усе необхідне; мама розмовляє зі свою донькою, яка також хоче щось купити і каже про це своїй мамі; бабуся обирає овочі біля прилавку; дідусь із зацікавленням розглядає червоний перець, який тримає в руці.

Але десь на картинці заховався хитрий єнот. З першого погляду здається, що ніякого єнота на малюнку немає. Проте це оманливе враження. Тваринка просто так добре заховалася, що помітити її зможуть лише найуважніші люди.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти єнота за 9 секунд/ Bright Side

Спробуйте максимально зосередитися на завданні й виконати його так швидко, як вам тільки вдасться.

І якщо ви хочете розгадати загадку самостійно, то не прогортайте сторінку вниз, адже там ми залишили правильну відповідь.

Спершу спробуйте самі знайти єнота, а потім можете поглянути на картинку внизу, щоб перевірити свою відповідь.

Оптическая иллюзия
Схованка єнота – за прилавком з продуктами/ Bright Side

Єнот заховався за прилавком із продуктами.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти двох кроликів за 4 секунди. Не кожен зможе помітити, де заховалися два кролики.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти кота за 9 секунд. На перший погляд здається, ніби ніякого кота на картинці немає. Але це саме той випадок, коли не варто вірити своїм очам.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти