StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише люди з "орлиним зором" знайдуть кота за 9 секунд: загадка для найкмітливіших

23 грудня 2023, 15:57оновлено 3 січня, 19:20
37955
На перший погляд здається, ніби ніякого кота на картинці немає. Але це саме той випадок, коли не варто вірити своїм очам.
Загадка, кот
Потрібно знайти кота на загадковій картинці за 9 секунд/ колаж: Главред. фото: The 99 Puzzle, unsplash.com

Якщо ви регулярно розгадуєте оптичні ілюзії та головоломки, то наступна загадка може і не здаватися вам такою вже й складною. Але якщо ви у цій справі новачок – тоді приготуйтеся до справжніх випробувань. Вам доведеться застосувати всю свою кмітливість і нестандартне мислення, щоб виконати це завдання.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для найуважніших: потрібно за 5 секунд знайти чоловіка на малюнку

На картинці потрібно за 9 секунд відшукати кота, який дуже добре заховався, пише jagranjosh. Ми бачимо на малюнку жінку, яка тримає в руках мітлу й, очевидно, зібралася прибирати. На те, що у планах жінки є саме прибирання, також вказує відро, яке стоїть поруч. Але насправді на картинці жінка не сама – десь там також заховався хитрий котик, помітити якого практично нереально.

відео дня

На перший погляд буде здаватися, нібито ніякого кота на малюнку немає. Але це саме той випадок, коли не варто вірити своїм очам. Домашній улюбленець просто дуже хитрий і заховався так майстерно, що знайти його буде так само важко, як голку в копиці сіна.

Якщо ви готові кинути собі виклик і спробувати відшукати хвостатого – тоді вперед. Але пам’ятайте, що на пошуки котика у вас всього 9 секунд. Тому доведеться поспішати.

Потрібно максимально зосередитися на завданні й не відволікатися ні на що інше, щоб розгадати загадку максимально швидко.

Загадка
Потрібно знайти кота на картинці за 9 секунд/ The 99 Puzzle

А коли впораєтеся із завданням, можете запропонувати цю загадку своїм рідним і друзям – можливо вони теж захочуть перевірити свою уважність і спостережливість.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Кіт добре замаскований/ The 99 Puzzle

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти рибку за 6 секунд. Непросто буде знайти у морі рибу, яка доклала усіх зусиль, щоб залишатися непомітною.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти 3 відмінності за 17 секунд. Нелегко буде помітити, чим саме відрізняються два малюнки, які на перший погляд здаються зовсім ідентичними.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти