StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише геній знайде грабіжника на малюнку за 15 секунд: хитра оптична ілюзія

14 жовтня 2023, 06:35оновлено 17 жовтня 2023, 12:47
4379
Грабіжник добре заховався на вулиці мегаполіса. Дуже багато деталей відволікатимуть від його пошуку.
Грабитель, оптическая иллюзия
Потрібно знайти грабіжника на малюнку за 15 секунд/ ua.depositphotos.com, fresherslive

Оптичні ілюзії зазвичай настільки складні, що розібратися в них може не кожен. Наступна загадка змусить вас зібрати докупи всю свою уважність, адже потрібно буде знайти грабіжника у мегаполісі.

Завдання потрібно виконати всього за 15 секунд, пише Fresherslive. Якщо ви хочете встигнути вкластися у цей час, доведеться розігнати своє мислення на повну швидкість.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Тільки найуважніші знайдуть "Оскар" серед десятків слів: неймовірна оптична ілюзія

відео дня

Якщо вам здається, що це завдання виявиться простим, то ви дуже помиляєтеся. Почавши розгадувати цю загадку, уже через кілька секунд можна зрозуміти, що не все так просто і зрозуміло.

На картинці ми бачимо вулицю великого міста. У полі зору опиняються настільки високі багатоповерхівки, що навіть неможливо зрозуміти, скільки у них поверхів. Також одними з перших у поле зору потрапляють великі і яскраві екрани, на яких транслюється реклама, і рекламні банери.

Але така велика кількість будівель, рекламних банерів та інших яскравих елементів "грають" проти нас, адже не допомагають у пошуках, а лише відволікають увагу від основного завдання. Тому потрібно добре зосередитися саме на тому, що ми шукаємо.

Коли розгадаєте загадку і знайдете грабіжника у мегаполісі, можете поділитися цією загадкою зі своїми рідними і друзями – раптом вони теж захочуть перевірити, наскільки швидко зможуть впоратися із завданням.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти грабіжника на малюнку за 15 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти грабіжника, даємо невелику підказку – зверніть увагу на правий нижній кут картинки. Нічого дивного там не помічаєте?

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Якщо придивитися до правого нижнього кута малюнка, то помітно, що там стоїть сіра постать з великим мішком за плечима – очевидно, грабіжник щось вкрав і несе ці речі з собою у мішку.

Оптическая иллюзия
Грабіжник заховався у правому нижньому куті/ fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, яка випробовує уважність – потрібно знайти сову за 10 секунд. Заплутана загадка змусить бути максимально зосередженими, адже птах дуже добре захований від поглядів.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти сплячого кота серед каміння за 10 секунд. Помітити, де ж саме заховався котик, зможе не кожен.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти