StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише найкмітливіші побачать сову за 10 секунд: оптична ілюзія, яка випробовує уважність

12 жовтня 2023, 06:55
906
Заплутана загадка змусить бути максимально зосередженими, адже птах дуже добре захований від поглядів.
Оптическая иллюзия, сова
Потрібно знайти сову у лісі за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: fresherslive, unsplash.com

Оптичні ілюзії допомагають перевірити свою уважність, адже такі загадки під силу не усім. Якщо вам вдається швидко розбиратися у таких заплутаних завданнях, то це означає, що ви належите до вузького кола найкмітливіших людей. Наступна загадка не поступається складністю усім іншим, адже буде непросто знайти сову, яка вміло заховалася поміж дерев.

При цьому кількість часу, яка дається на виконання цього завдання – всього 10 секунд, пише Fresherslive. І кожен, хто хоче вкластися у цей час, повинен буде дуже сильно поспішати.

На картинці ми бачимо густий ліс. Проте дерева у ньому майже зовсім без гілок і листя – лише на деяких з них помітна невелика кількість гілочок. Ближче до землі є зарості зелених кущів.

відео дня

На перший погляд здається, що у такому пустому лісовому краєвиді немає жодної живої душі, але насправді це не так. Десь поміж деревами заховалася сова, яка намагається бути непомітною. Перевірте, чи вдасться вам перехитрити пташку і знайти її схованку.

Щоб легше було шукати, можна використати таку методику: поділити картинку на певні ділянки й оглядати кожну ділянку по черзі.

А коли правильна відповідь вже буде у вас "в руках", можете запропонувати цю загадку також вашим рідним і друзям. Адже цікаво буде дізнатися, хто з вас обжене усіх інших і найшвидше впорається із цим завданням.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти сову у лісі за 10 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти сову, даємо підказку – зверніть увагу на стовбур другого дерева, якщо рахувати зліва на право.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Сова заховалася на дереві/ fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти мопса на картинці за 10 секунд. Побачити тварину, яка заховалася на жвавій вулиці, буде непросто, і впораються з цим лише дуже уважні люди.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти ведмедя у лісі за 14 секунд. Тільки люди з надзвичайною спостережливістю зможуть виконати це завдання.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти