StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Сюрприз буде вже в 2024 році: "Нострадамус" із Індії назвав дату кінця війни в Україні

3 вересня 2024, 19:03оновлено 4 вересня, 17:59
12935
Чоловік, якого називають "індійським Нострадамусом", передбачив, коли закінчиться російське вторгнення в Україну - це може відбутись порівняно швидко.
Сюрприз буде вже в 2024 році: 'Нострадамус' із Індії назвав дату кінця війни в Україні
Коли закінчится війна в Україні - "Нострадамус" із Індії зробив прогноз / Колаж Главред, фото: 22 окрема механізована бригада, ua.depositphotos.com

Астролог, якого називають "індійським Нострадамусом" Кушал Кумар розповів, коли закінчиться війна в Україні і попередив про ризик "жахливого сценарцію розширення війни". Про це повідомляє Daily Star.

Якщо вам цікаво дізнатися більше про гороскоп на вересень 2024 для всіх знаків зодіаку, рекомендуємо наш матеріал: Гороскоп на вересень від Влада Росса: на що чекати в роботі, коханні та грошових справах.

Хоча дехто скаже, що це сліпуче очевидні відкриті цілі, Кумар використав для цього ведичну астрологічну карту. Для тих, хто не знає, чард заснований в індуїстській культурі і вважається "картою нашої карми", що використовує розташування планет і зірок.

відео дня

The Daily Star

The Daily Star (дослівно – "Щоденна зірка") – щоденна газета-таблоїд, що видається з понеділка по суботу у Великій Британії з 2 листопада 1978 року. 15 вересня 2002 року було запущено дочірнє видання Daily Star Sunday з окремим персоналом. 31 жовтня 2009 року Daily Star опублікувала свій 10-тисячний номер. З березня 2018 року видання очолює Джон Кларк, пише Вікіпедія.

Кумар також стверджує, що передбачив, коли закінчиться вторгнення Путіна. За його словами, спочатку буде гірше, а потім краще.

"Існує ймовірність безпрецедентного сценарію жахливо розширеної війни у вересні 2024 року. Він має тенденцію простягнутися аж до кінця поточного 2024 року і може простягнутися до травня 2025 року, коли може бути досягнуто врегулювання", - сказав він.

Однак, він попередив, що перед цим може бути ще один сюрприз, починаючи з середини жовтня 2024 року.

"Це може призвести до оточення сил, коли лінії постачання будуть або обмежені, або взагалі заблоковані. І це може спричинити величезну і величезну жахливу ситуацію. Цю вказівку на планетарні впливи можна інтерпретувати і так. Війна на морі, що охоплює одну з гарячих точок світу, може стати свідком запеклих бойових дій, які відкриють новий фронт. Як вже було сказано, врегулювання, затишшя може настати на всіх основних фронтах війни в травні 2025 року, десь в період з середини травня до середини жовтня 2025 року"", - резюмував він.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти