StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Складна задачка навіть для найбільш пильних: знайди щура серед котів за 30 секунд

9 вересня 2023, 13:37
118995
Чи зможете ви впоратися з цим завданням, адже воно в рази складніше, ніж інші схожі.
Складна задачка навіть для найбільш пильних: знайди щура серед котів за 30 секунд
Складна оптична ілюзія / Колаж Главред, фото flickr (Stefan Baudy), mirror.co.uk

Якщо ви бачите, що ваша увага слабшає або вам важко щось запам'ятати, значить, прийшов час її потренувати. Один з кращих способів зробити це є головоломки і оптичні ілюзії. Це відмінний спосіб покращити навички обробки інформації та підвищити когнітивні здібності, пише Mirror.

На цьому користь не закінчується, оскільки оптичні ілюзії також сприяють розвитку візуальної грамотності. Вправляючись в умінні бачити за оманливим контекстом, ми тренуємо свій мозок в більш точній інтерпретації зображень. Остання ілюзія нічим не відрізняється від інших і дійсно змусить ваш мозок працювати.

Пропонуємо вам перевірити уважність - знайти на зображенні з котами щура всього лише за 30 секунд.

відео дня

На наведеному вище малюнку серед чорних кішок ховається щур. Звичайній людині потрібно близько 30 секунд, щоб знайти щура, але якщо ви зможете виявити його за 8 секунд, значить, у вас очі, як у яструба, і ви володієте високою спостережливістю. Уважно вивчіть зображення і спробуйте помітити всі дрібні деталі, які здаються недоречними, щоб знайти щура. Для того щоб його вия, можна збільшити зображення, якщо воно здається дивним.

Головоломка з котами і щуром
Головоломка з котами і щуром / Фото: jagranjosh.c​om

Не хвилюйтеся, якщо у вас виникнуть труднощі з визначенням місцезнаходження щура, це дуже непросто! Але ви зможете знайти його, якщо зможете набратися терпіння і зосередитися. Зробіть глибокий вдих, розслабте очі і починайте шукати. Якщо витратите більше восьми секунд, не хвилюйтеся, ви не самотні: одна людина з 1000 зможе виявити щура за цей час.

Якщо ж ви все ще намагаєтеся знайти щура, не бійтеся - нижче ми наводимо відповідь. Щур сидить в лівому нижньому кутку, якщо ви не побачили його - придивіться ретельніше, тому що тварину дуже важко помітити.

Відповідь на головоломку
Відповідь на головоломку / Фото: jagranjosh.c​om

Нагадаємо, раніше Главред пропонував відповісти на 15 питань для 8-річної дитини, щоб перевірити інтелект. Всі питання пов'язані із загальною ерудицією, їх вже знають діти в третьому класі.

Також раніше ми поділилися оптичною ілюзією, яка за менш ніж хвилину визначить рівень вашого IQ. Якщо ви зможете знайти слово "Sweat" менш ніж за 13 секунд, значить, у вас очі як у яструба.

Більше головоломок:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти