StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка, яка приголомшить геніїв: треба за 21 секунду знайти гриль для барбекю

2 вересня 2023, 16:47
15184
Спробуйте розгадати цікаву і загадкову головоломку - потрібно серед гамбургерів, стейків і реберець зробити спробу виявити гриль для барбекю.
Головоломка
Знайдіть гриль для барбекю за 21 секунду / Jagranjosh

Коли нудно і хочеться відволіктися на що-небудь незвичайне, спробуйте розгадувати головоломки. Захоплюючі тренування мозку не завадять, якщо вам потрібно трохи відпочити і змінити діяльність. Цього разу нам треба знайти гриль для барбекю. Завдання досить-таки непросте, тому що картинка максимально плутає погляд.

Головоломка, яку нам пропонує розгадати Jagranjosh, потребують особливої концентрації. Потрібно не просто дивитися, а вивчати картинку, щоб знайти правильну відповідь.

На зображенні - безліч дуже смачних гамбургерів, стейків і реберець. Серед них треба відшукати гриль для барбекю, який дуже добре захований.

відео дня

Знайдіть гриль для барбекю за 21 секунду!

загадка
Проявіть особливу уважність, щоб знайти гриль / Jagranjosh

Здаєтеся? Підказка - збільште зображення і пошукайте нестиковки. Гриль для барбекю має дещо інший колір, ніж інші продукти харчування. Гриль для барбекю знаходиться праворуч, вище нижнього кута.

Відгадка
Якщо вам вдалося відшукати гриль на картинці, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Раніше ми пропонували вам розгадати цікаву головоломку, де треба знайти бджолу всього за 7 секунд. Бджілка знаходиться серед квітів, тому відшукати її не дуже легко.

Можете спробувати розгадати й іншу головоломку, там потрібно за 13 секунд знайти собаку серед кішок. Котів багато, а собака всього одна, і потрібно попрацювати, щоб її все-таки виявити.

Якщо захочете, можете розгадати головоломку, де треба знайти гумовий чобіт за 10 секунд. Деякі знаходять правильну відповідь лише за 70 секунд.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти