StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сім речей, які можна прати в пральній машині: ви про це не здогадувались

8 грудня 2023, 04:45
Багато людей думають, що пральні машини призначені лише для одягу. Але насправді в них можна прати багато інших речей, про які ви, можливо, не знали.
Сім речей, які можна прати в пральній машині: ви про це не здогадувались
7 незвичайних речей, які ви можете прати / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Пральна машина, один із найкращих винаходів усіх часів, є вашим великим союзником, коли справа доходить до прибирання будинку та прання одягу. Прання одягу та тканин є життєво важливими для захисту будинку від бактерій. У цьому випадку, пральна машина є нашим найкращим другом і може зробити більше, ніж ми собі уявляємо, заощаджуючи наш час і зусилля. Адже, окрім одягу чи простирадл, у ній можна випрати речі, про які ви, можливо, ще не здогадувалися.

Іграшки

Деякі залишки їжі та пил можуть накопичуватися на дитячих іграшках. Щоб правильно очистити їх, ви можете покласти якомога більше м’яких іграшок у пральну машину та встановити програму для делікатних речей із невеликою кількістю миючого засобу.

Килимки-пазли

Якщо у вас є діти, то ви можете мати вдома один із цих безпечних і практичних килимків-пазлів. Щоб помити їх, вам потрібно лише розібрати їх і помістити в посудомийну або пральну машину з програмою холодної води.

відео дня

Нековзні килимки, які кладуть на підлогу ванни або душу, щоб уникнути падіння, також можна покласти в пральну машину. Оскільки вони дешеві, цілком нормально час від часу купувати нові. Але якщо ви помітили, що на них поселилась цвіль, ви можете випрати його за допомогою холодної програми прання та короткого віджимання.

Шторки для душу

Якщо ваша шторка для душу виглядає непривабливо, спробуйте випрати її у холодній воді, оскільки висока температура може її пошкодити, особливо якщо на ній є малюнки. Використовуйте короткий цикл і, що дуже важливо, не віджимайте, оскільки цей процес може порвати ваші штори.

Частини лего

Можливо, у вас вдома все ще є деталі Lego або ви коли-небудь бачили, як дитина клала їх до рота. З часом на них неминуче потрапить бруд, що може становити небезпеку. Щоб вирішити цю проблему, помістіть їх у сітчастий мішок і до пральної машини.

Подушки

Подушки часто набувають жовтуватого відтінку через піт і слину. Щоб позбутись цих непривабливих плям, ви можете покласти їх у пральну машину, незважаючи чи це пір’яні, чи синтетичні подушки. Після прання дайте їм добре висохнути на повітрі, щоб уникнути появи цвілі.

Автомобільні килимки

Як би вам не хотілося ігнорувати бруд, який накопичується на ваших автомобільних килимках, рано чи пізно вам доведеться їх почистити. Для цього їх потрібно лише спочатку пропилососити, а потім помістити в пральну машину на коротку програму прання.

Нагадаємо, якщо миття пластикових судочків стає проблемою, не переймайтеся. Існує простий лайфхак, який назавжди позбавить вас цього головного клопоту.

Також жінка поділилась простим трюком для видалення стійких розводів зі скла. Все, що вам знадобиться, вже є у вас вдома.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти