StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Батьки вже вдома": собака зворушливо розбудив свого глухого брата, відео до сліз

9 вересня 2024, 14:10оновлено 10 вересня, 12:38
1134
Вже понад 16 мільйонів користувачів переглянули історію про життя двох собак, їхню любов.
Собаки
Мейзі дуже трепетно ставиться до свого брата / Колаж: Главред, фото: TikTok leviandmaisy, скрін з відео

У соцмережі TikTok з'явилося миле відео про двох собак Мейзі і Леві. Вони проживають із своєю власницею Сьєррою Юстус, яка і опублікувала кадри, які стали популярними та вразили глядачів своєю зворушливістю.

Якщо вам подобаються цікаві історії, вас може зацікавити: рятувальники знайшли собаку, що загруз у канаві, але на них чекав сюрприз.

У відеоролику зображений момент, коли Мейзі стрибає на диван і м'яко штовхає Леві носом, пробуджуючи його. Справа в тому, що трирічний Леві з дитинства глухий, тож не почув, що його господарі повернулися додому. Після дій Мейзі, він повний щастя, миттєво підхоплюється, виляючи хвостом від радості, що господарі повернулися.

відео дня

"Мейзі завжди була дуже близькою до Леві, але ближче до кінця 2022 року ми помітили, що вона почала уважніше спостерігати за його поведінкою. Вона стала для нього наче матір’ю, хоча сама молодша. Вона наша мама-ведмедиця, — сказала Юстус в коментарі Newsweek.

Власниця собак додала, що їй завжди подобалося ділитися з іншими користувачами у мережі кадрами з життя її собак, однак реакція на це відео стала справжньою несподіванкою. Сьєрра неймовірно вдячна усім за теплі слова в сторону її улюбленців.

Дивіться зворушливе відео Мейзі і Леві:

Що таке Newsweek?

Newsweek - щотижневий американський журнал з ліберальним ухилом, один із трьох найбільших щотижневих журналів країни. Друкувався у Нью-Йорку з 1933 по 2012 рік. Виходив англійською мовою в США, Європі, Близькому Сході, Африці та Азії. В інших країнах світу виходив на 12 різних мовах. За розповсюдженням і тиражем був другим найбільшим виданням серед тижневиків новин у США після журналу "Time". Починаючи з 2012 року журнал доступний лише онлайн, для всіх платформ і пристроїв. Newsweek дає детальний аналіз, новини та думки щодо міжнародних питань, технології, бізнесу, культури і політики, пише Вікіпедія.

Інші новини про собак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти