StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вони божевільні": кінолог назвав найгіршу породу собак для життя в домі

6 вересня 2024, 17:27оновлено 7 вересня, 14:42
58145
Кінолог Вілл Атертон (Will Atherton) вважає, що одна з найпопулярніших порід собак не дуже добре "вписується" у "зайняті сімейні будинки".
'Вони божевільні': кінолог назвав найгіршу породу собак для життя в домі
Кінолог назвав найгіршу породу собак для життя в домі - "вони божевільні" / Колаж Главред, фото: УНІАН

Існує одна популярна порода собак, яка не підходить для зайнятих сімейних будинків, на думку експерта-дресирувальника. Вілл Атертон, експерт з поведінки собак, який має понад 900 000 підписників у TikTok, дає поради щодо того, які породи собак найкраще підходять для певних власників, залежно від способу життя та темпераменту., повідомляє Mirror.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про природу поведінки собак та про те, чому собака може різко почати вити, рекмендуємо наш матеріал: Чому собака починає вити: що відбувається і чи не віщує це біду.

Відповідаючи на запитання шанувальника: "Чому ви так ненавидите спанієлів?", Вілл відповів у нещодавньому кліпі: "Я обіцяю вам, що це зовсім не так".

відео дня

"Одна з речей, які мені подобаються у світі собак більше, ніж будь-що інше, - це коли я беру дядька Саллі [його собаку - ред.] і ми працюємо в полі, робимо якісь речі, пов'язані з мисливськими собаками, і ви бачите, як спанієль б'є дичину, продираючись крізь густий верес і густі живоплоти", - сказав він, спираючись на особистий досвід.

Дивіться відео про те, яка порода собак не підходить для життя в помешканні:

@iamwillatherton Why do I hate Spaniels so much? Well the answer is - I don't! The spaniels I see when out in the field on shoots I adore, I just don't think they suit the lifestyles most owners try to force them into because they like the way they look. #spaniel#spanielsoftiktok#cockerspaniel#springerspaniel#leadershipislove#dogtrainingtips#dogtraining#dogtrainer♬ original sound - Will Atherton

Він описав спостереження за полюванням спанієлів як не що інше, як "прекрасне".

"Не так багато речей, які можна побачити на полюванні, - сказав він: "У світі собак не так багато речей, які можна побачити більш приголомшливо, ніж це", - сказав ві.

Але саме це, на його думку, робить їх непридатними для сімейних будинків.

"Проблема в тому, що коли ви приносите таку енергію в зайнятий сімейний будинок, вона рідко добре вписується. У моєму будинку вона не буде добре поєднуватися з моєю сім'єю і моїм стилем життя, це занадто багато енергії", - продовжує кінолог.

Його відео набрало тисячі переглядів, люди коментували його і ділилися власним досвідом спілкування зі спанієлями. Один з них сказав: "У мене два спанієлі, і я повністю з вами згоден, якщо чесно".

Інший власник домашнього улюбленця підтримав його: "У нас кокер без особливих досліджень, і він мугикає з ентузіазмом та енергією, але ми якось ладнаємо - він божевільний!"

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти