StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Пробула там 20 років: жінка знайшла під шпалерами таємну записку - що в ній було

17 травня 2024, 17:11оновлено 20 травня, 14:42
3684
Хазяйновита жінка робила ремонт у своєму будинку, коли виявила написану від руки записку від попереднього власника, залишену під старими шпалерами.
Пробула там 20 років: жінка знайшла під шпалерами таємну записку - що в ній було
Жінка в ході ремонту знайшла під шпалерами таємну записку - що в ній було / Колаж Главред, фото: Reddit, pixabay

Жінка була вражена, коли знайшла рукописну записку, заховану під шпалерами у своєму будинку. Жінка була в розпалі ремонту свого будинку, коли виявила "розумну" записку, залишену попереднім власником, щоб допомогти їй з декоруванням. У написаному від руки повідомленні йшлося про те, скільки рулонів шпалер знадобиться, щоб обклеїти кімнату після того, як старий власник припустився помилки, повідомляє Mirror.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про цікаві і дивні знахідки в будинку, рекомендуємо наш матеріал: Чоловік знайшов таємний отвір в стіні вітальні: те, що було всередині шокувало.

Паперова записка була підписана людиною на ім'я "Джон" 21 грудня 1997 року, тобто вона залишалася таємницею понад 20 років. Жінка з Австралії була приголомшена своєю знахідкою.

відео дня

Фотографією цієї записки поділився на Reddit користувач Brilliantas, і вона зібрала понад 66 000 голосів "за" і близько 700 коментарів.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

"Якщо вам коли-небудь знадобиться поклеїти шпалери в цій кімнаті, вам знадобиться вісім рулонів шпалер. Я купив лише шість рулонів по 17 доларів за рулон [21 грудня 1997 року] і мені не вистачило. Це мене дуже розлютило", - писав попередній власник.

У той час як більшість користувачів не могли не посміятися над помилкою Джона, інші запитували, "що це за людина, яка клеїть шпалери за чотири дні до Різдва".

Також, деякі користувачі скористалися можливістю поділитися записками, які вони залишили для майбутніх власників житла, деякі з них були більш сумнівними, ніж інші.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти