StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Причина неочевидна: експерт назвала головну ознаку того, що стосунки приречені

8 березня 2024, 10:57
416
Провідний експерт з питань стосунків і тренер з побачень Деббі Ріверс закликає людей звернути увагу на ознаку, яка, за її словами, є "вбивцею стосунків".
Причина неочевидна: експерт назвала головну ознаку того, що стосунки приречені
Які ознаки того, що стосунки приречені - що "вбиває" стосунки / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

За словами провідного експерта у сфері стосунків, є одна особлива ознака того, що будь-які стосунки приречені.

Не секрет, що іноді наша друга половинка може діяти нам на нерви - але, зрештою, це, як правило, нічого серйозного, і ми все одно кохаємо її. Але австралійський експерт з питань стосунків і тренер з побачень Деббі Ріверс виявила, що є одна величезна ознака того, що ваші стосунки "приречені", і вона може бути "головним провісником розлучення".

Вбивцею стосунків, на думку професіонала, є "презирство". Офіційне визначення презирства - "відчуття, що людина або річ нічого не варті або не варті уваги", і Деббі попередила, що якщо пари починають проявляти це, то це початок кінця.

відео дня

Поняття презирства до когось - це відчуття того, що він "нижчий", і це те, що, на думку Деббі, може покласти край будь-яким стосункам. Вона стверджує, що воно також включає в себе почуття "гніву" і "образи". Вона розповіла The Mail, що деякі з поширених ознак зневаги можуть включати такі речі, як образи, сарказм, закочування очей або глузування.

Деббі також сказала, що поведінка, ніби ви "кращі за свого партнера", а також обзивання і ворожий гумор також вбивають будь-які стосунки.

"Це відчуття, що вони нижчі за вас - атмосфера зверхності. Важко вирішити проблему, якщо у вашого партнера виникає думка/повідомлення про те, що ви відчуваєте до нього огиду".

Це може походити від "довготривалих образ", а також від пар, які можуть мати невирішені проблеми - що призводить до негативних думок про партнера, які викликають презирство. Експерт зі стосунків пояснив, що це відрізняється від критики ще й тим, що презирство ускладнює вирішення проблеми.

Це твердження підтримав провідний австралійський експерт з питань стосунків доктор Лурве, який також сказав, що презирство - це: "Той токсичний коктейль з неповаги, поблажливості і загального почуття вищості по відношенню до партнера".

Вона порадила, що для пар "дуже важливо" визнати, що це відбувається, і негайно вирішити цю проблему.

"Відкрите, чесне спілкування і прагнення до взаємоповаги можуть служити потужними протиотрутами від презирства, сприяючи створенню більш здорових і міцних зв'язків".

Вона закликала людей докласти "колективних зусиль", щоб виявити і викорінити будь-які почуття презирства і натомість замінити їх позитивними цінностями. Важливо, щоб ваш партнер відчував, що його люблять і поважають, і, за її словами, це може створити довготривалу любов.

Що відомо про Daily Mail

Daily Mail - британська щоденна таблоїдна газета середнього сегменту, заснована в 1896 році, а також новинний веб-сайт, що видається в Лондоні. Станом на 2020 рік це була найбільш високооплачувана газета у Великій Британії. Її сестринська газета The Mail on Sunday була заснована в 1982 році, шотландське видання було засноване в 1947 році, а ірландське - в 2006 році. Контент з газети з'являється на веб-сайті MailOnline, хоча веб-сайт управляється окремо і має власного редактора, повідомляє Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти