StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як зрозуміти, що час розлучитися: цей тест розповість, коли бігти від партнера

2 лютого 2024, 15:45оновлено 3 лютого, 10:13
Дізнайтеся, наскільки міцні ваші стосунки, за допомогою нового наукового тесту.
Як зрозуміти, що час розлучитися: цей тест розповість, коли бігти від партнера
Як зрозуміти, що час припинити стосунки/ Колаж Главред, фото flickr (Kelci MacDonald, Vincent Miao)

Ви коли-небудь замислювалися, чи здорові у вас стосунки з партнером? Усі ми проходимо через важкі періоди в наших стосунках, але те, як ви розв'язуєте ці проблеми, може багато чого сказати про загальну міцність вашого зв'язку.

Чи достатньо ви з партнером спілкуєтеся, чи поважаєте кордони один одного і чи співпереживаєте один одному - все це може слугувати доказом того, що ваші стосунки здорові. І тепер існує офіційний науковий тест, який, як стверджується, здатний оцінити ваші романтичні стосунки і точно сказати, що ви робите правильно - а що ні, пише Mirror.

Як зрозуміти що стосункам кінець - тест

Тест був складений людьми, які професійно займаються психологією і дослідженнями людини, і розміщений в інтернеті на сайті IDRLabs.

відео дня

Можливо, вам буде цікаво: Що подарувати батькам на річницю весілля: ідеї подарунків на будь-який смак.

Згідно з описом тесту, в ньому йдеться про те, що жодні стосунки не бувають ідеальними, і проблеми, які періодично виникають, - це нормально, однак у здорових стосунках обидва партнери прагнуть працювати разом, щоб подолати труднощі та зберегти люблячий, шанобливий і повноцінний зв'язок. Стосунки, в яких постійно відсутні ці якості, вважаються нездоровими.

Як же пройти тест? Для початку вам потрібно зайти на сайт IDRLabs, де є тест "Здорові стосунки". Він безкоштовний, і його заповнення займе у вас лише кілька хвилин.

Тест складається з 40 тверджень, відповіді на які даються за ковзною шкалою, що показує, згодні ви або не згодні з поставленими запитаннями. Наприклад, одне твердження говорить: "Ми розв'язуємо конфлікти напористо і шанобливо", а інше: "Ми підтримуємо індивідуальний ріст і вдосконалення один одного".

Після того як усім твердженням буде присвоєно оцінку "згоден" або "не згоден", перед вами з'явиться загальна діаграма, подібна до тієї, що зображена вище. Воно показує, наскільки здорові або нездорові ваші стосунки в деяких ключових сферах, включно зі спілкуванням, командною роботою, емпатією та довірою. Ця діаграма дасть вам змогу побачити, які частини ваших стосунків уже сильні, а над якими - якщо такі є - варто було б попрацювати.

Тест оцінить ваші стосунки за кількома ключовими параметрами
Тест оцінить ваші стосунки за кількома ключовими параметрами / Фото: IDRLabs

Нарешті, ви отримаєте загальну картину того, наскільки здорові ваші стосунки. Потім сайт пояснює, що означає кожна з категорій і як вони впливають на ваші стосунки. Однак вікторина не претендує на те, щоб замінити професійну оцінку.

"Як видавці цього безкоштовного тесту, що дає змогу перевірити ваші стосунки на наявність характеристик кожного елемента здорових стосунків, ми постаралися зробити тест якомога надійнішим і валіднішим, піддавши його статистичному контролю та перевірці", - пояснили видавці вікторини.

Однак безкоштовні онлайн-тести, подібні до цього тесту, не дають професійних оцінок або рекомендацій будь-якого роду.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти