StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Повня і дзеркальна дата в один день: що не можна робити 24 лютого

23 лютого 2024, 18:19
Зовсім скоро в Україні співпадуть дві події - дзеркальна дата і повний місяць в один день. Главред розповість, як краще прожити цей день.
Що не можна робити 24 лютого
Що не можна робити 24 лютого / колаж: Главред, фото: скріншот, УНІАН

24 лютого відбудуться дві дуже важливі події в астрології та нумерології. Для астрології день ознаменується повним місяцем, а для нумерології - дзеркальною датою. Ми розповімо, що корисно робити в повний місяць і що робити точно не варто.

Чого не можна робити в повний місяць - Повня 24 лютого

24 лютого 2024 року о 14:30 за київським часом відбудеться повний місяць, який називають сніжним. Це день дуже важливий в світі астрології. Астропсихолог Мирослава Віват на своїй сторінці в Тікток розповіла, що не рекомендують робити в повний місяць.

24.02.2024 - абсолютно дзеркальна дата. У нумерології це потужні числа, дві двійки - це рух, сила і енергія, а четвірки - це закони, порядки і структура.

відео дня

У цей день дуже важливо не пити алкоголь, відчувати злість і ненависть. Дуже не радять ображатися і проявляти нелюбов по відношенню до себе і оточуючих. Також в цей день дуже недоречна критика себе і близьких людей.

Що корисно робити в повний місяць

Також Мирослава розповіла, чим можна займатися в повний місяць. Цей день обов'язково необхідно прожити за законами Всесвіту, моралі і держави, тобто, не можна порушувати. Необхідний абсолютний контроль над собою, над своїми думками, вчинками, бажаннями. День потрібно прожити яскраво і красиво, але з позиції спостерігача.

Дивіться відео про те, що не можна робити в повний місяць:

@miraslava.vivat ?24.02.2024 ? ?Повний місяць ? Дуже потужний енергетично день. Під час повного місяця варто подумати про своє життя конкретно тут і зараз. Це повний місяць буквально кричить: вистачити мріяти, пора робити щось конкретне! Думки про матеріалізацію задуманого виходять на передній план і надають необхідні сили для їх реалізації, а ось скористатися ними чи ні — вирішувати вже вам. До того що Місяць повний сил, додається енергія головного числа дня 7 (2+4+2+2+2+4=1+6=7), а це аркан Колісниця, не варто стояти на місці, потрібно вибрати маршрут в якому будете рухатися, інакше вас просто може винести на "узбіччя" життя. У нумерології 2-це рух, енергія, сила, А 4-закон і порядок. Тому запрошую вас в Полонолуніе на ритуал "наповнення життєвою енергією". Ми, по відеозв'язку, в закритій групі з вами зустрінемося. Контакти знайдете в шапці профілю. #повний місяць#ритуал# езотеоїка#магія#енергія♬ оригінальний звук-Міраслава Віват

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти