StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Під Миколаєвом місцеві жителі захопили у полон солдата РФ

27 лютого 2022, 13:30оновлено 27 лютого 2022, 14:07
20-річний вояка армії РФ поскаржився, що був змушений всю ніч просидіти в БМП на трасі, тоді як його товариші по службі пішли.
Під Миколаєвом місцеві жителі захопили у полон солдата РФ
Українці продовжують надавати допомогу українським військовим / УНІАН

Місцеві жителі села Посад-Покровське Миколаївської області взяли в полон 20-річного російського солдата 20 років. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

"Він повідомив, що був змушений всю ніч просидіти в БМП на трасі, а решта пішли, тому що підбили командира", - написав Гончаренко у Телеграм і опублікував відео з БМП, який був кинутий військовими РФ посеред дороги.

відео дня

Нагадаємо, що російські окупанти протягом двох днів намагалися взяти під контроль Миколаїв і околиці. Але, на щастя, безрезультатно - ЗСУ успішно відбили атаки російських військових, зберігши контроль над містом.

Як повідомляв Главред, у Харківській області жінка коктейлем Молотова вивела з ладу одну з бойових машин російських військ.

Це вже не перший випадок, коли українці самостійно зупиняють ворожу техніку і не дозволяють їй рухатися далі. Наприклад, на Чернігівщині на В'їзді в місто Корюківка місцеві жителі загорнули колону російських танків. Вони разом з правоохоронцями перекрили дорогу і змусили колону розвернутися.

читайте такожНа Херсонщині "Російські голуби миру" зайнялися мародерством-розкрили ПриватБанк і вкрали грошіВійна України та Росії - новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти