StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому у посудомийних машин немає вікна, а у пральних машин є

12 червня 2024, 15:57
204
На відміну від пральних машин, у посудомийних машин немає вікон.
Чому в посудомийних машин немає вікна
Чому у посудомийних машин немає вікна / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Усі ми звикли бачити вікно в пральній машинці, але чому воно відсутнє в посудомийній машинці? Насправді секрет криється в конструкції та режимі роботи цих машин.

Чому у посудомийних машин немає вікна?

На відміну від пральних машин, у посудомийних машин немає вікон. Насправді секрет криється в конструкції та режимі роботи цих машин, пише Sante+.

Компактний дизайн сучасних посудомийних машин означає, що дверцята посудомийної машини оснащені безліччю компонентів, включно з відсіками для мийного засобу, ополіскувача та солі, що регенерує.

відео дня

Уже з однієї цієї причини дверцята посудомийної машини не можуть містити прозоре вікно. Ба більше, гаряча вода в посудомийній машині розбризкується за допомогою розпилювачів, які самі вмикаються з високою швидкістю.

Тому встановлення вікна в таких приладах перешкоджатиме роботі розбризкувачів, а також не дасть змоги побачити, наскільки просунувся процес очищення, оскільки посуд розміщується на стійці у фіксованому положенні.

Santé+ Magazine

Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже понад десять років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

Крім того, миття посуду відбувається за високих температур і вимагає використання мийних засобів, деякі з яких містять дуже агресивні хімічні речовини. У довгостроковій перспективі високі температури й агресивні хімікати можуть спричинити корозію та подряпини. Це може призвести до дуже серйозних пошкоджень, унаслідок яких скло вітрини може розбитися.

З естетичних міркувань

Як правило, ми звикли завантажувати посудомийну машину посудом, на якому ще залишилися залишки їжі. Тому спостерігати за процесом миття через прозоре вікно може бути не дуже приємно, особливо якщо у вас відкрита кухня.

Ба більше, на відміну від пральних машин, більшість посудомийних машин є вбудовуваними, і тому їх потрібно встановлювати в нішу. Це означає, що все, що ви можете побачити з приладу, - це дверцята. Коли мова заходить про купівлю посудомийної машини, люди зазвичай вибирають ту, яка відповідає дизайну їхньої кухні. Саме тому у посудомийних машин немає ілюмінатора, як у пральних машин.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти